1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Sina saad ka aidata! The Body Shop aitab täita Brasiilia ja Indoneesia tüdrukute unistusi
Sina saad ka aidata! The Body Shop aitab täita Brasiilia ja Indoneesia tüdrukute unistusi

Sina saad ka aidata! The Body Shop aitab täita Brasiilia ja Indoneesia tüdrukute unistusi

The Body Shop alustas koostööd ülemaailmse lastele suunatud heategevusasutusega Plan International, et täita Brasiilia ja Indoneesia tüdrukute unistusi. Kahjuks ei ole paljudel naistel Indoneesias ja Brasiilias võimalust end harida ega elatist teenida ja kui neil ka on töö, teenivad nad meestest tunduvalt vähem. Projekt Plan Internationaliga annab neile noortele naistele vahendid, mille abiga nad saavad enda unistusi täide viia ja olla elus edukad.

Kuidas sina saad aidata? 

The Body Shopi ja Plan Internationali koostööprojekt Brasiilias ja Indoneesias põhineb tütarlaste ja naiste toetamisele teadmiste, koolituste ja vahenditega, mis aitavad neil oma karjääre ja seeläbi elujärge edendada. Koos saab anda noortele naistele võimaluse võtta kontroll enda elu üle, olla iseseisvad ja viia täide enda eesmärke.

Koos saab anda noortele naistele võimaluse võtta kontroll enda elu üle.

Neil jõuludel läheb osa kõikide ostusummast just nimelt selle sihi saavutamiseks. The Body Shop annetab 1,98€ igalt 2019. aasta novembris ja detsembris sooritatud ostult Plan International UK-le. Plan International UK on Inglismaal ja Walesis registreeritud heategevusühing (reg. nr 276035).

Metty lugu 

Metty

Metty on noor farmer, kes elab ja töötab ühes Indoneesia idaosa kõige vaesemas piirkonnas, kus ta kasvatab orgaanilisi puu- ja juurvilju.

Plan Internationali Green Skills projektiga liitumine on motiveerinud Mettyt alustama orgaaniliselt põllumajandamist, mis võimaldab talle stabiilse sissetuleku ja aitab parandada terve kogukonna elujärge.

Mettyl on nüüd enam kui kolm hektarit maad ja tema juures on palgal 10 tema sõpra.

Monika Kuzmina Peatoimetaja