1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Šoti firma toetab Eesti Toidupanka
Šoti firma toetab Eesti Toidupanka

Šoti firma toetab Eesti Toidupanka

Eesti Toidupank alustas koostööd Šoti joogitootjaga Edrington, kes pakub heategevusorganisatsioonile nii rahalist tuge kui ka abi vabatahtlikus tegevuses.

Edrington andis toidupangale üle annetuse 5000 eurole. Samas abistasid Edringtoni ja nende siinse partneri Coca-Cola HBC Eesti töötajad toidupanka toiduabikastide komplekteerimisel. Koos pakiti pooleteise tunniga 97 kasti, millega toetati Nõmme linnaosa ning Harku ja Saue valla peresid.

Edringtoni piirkonnajuhi Miguel Soto sõnul oli vabatahtlikega ühise eesmärgi nimel töötamine väga inspireeriv kogemus. „Edrington on loonud fondi puuduse käes kannatavate inimeste toetamiseks. Oleme uhked, et saame hea eesmärgi nimel anda panuse kõikjal maailmas. Koostöö Eesti Toidupangaga on meile esimene sarnane projekt Eestis. Soovime toetada toidupanka nii rahaliselt kui ka vabatahtlikus tegevuses. Selleks, et organisatsiooni paremini tundma õppida, pidasime oluliseks ise tegevuses kohapeal abiks olla,“ ütles Soto.

Toidupanga tegevjuht Piet Boerefijn: „See panus on suureks abiks paljudele inimestele. Edringtoni kingitud 5000 eurot suuname eeskätt meie logistikaosakonna tegevusele ja inimeste tasustamisele, et tagada toiduabi jõudmine kõigi abivajajateni.“

Edrington omab viski ja rummi kaubamärke, nagu The Macallan, The Famous Grouse, Highland Park, Glenrothes ja Brugal.

Fotod: Andres Raudjalg

Head Uudised GoodNews