1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Üks Eesti ilusamatest naistest sõidab heategevusliku missiooniga sõjapiirkonda
Üks Eesti ilusamatest naistest sõidab heategevusliku missiooniga sõjapiirkonda

Üks Eesti ilusamatest naistest sõidab heategevusliku missiooniga sõjapiirkonda

Triin Lindau, kes on Missis Planet Top Model 2018 ning Woman of Estonia 2019 I runner up tiitlite omanik, sõidab Missis Planet 2018 Anna Gorbani kutsel ajavahemikul 26.05- 30.05.2019 heategevusliku missiooniga Ukrainasse, sõjapiirkonda. Naiste turvalisus on tagatud ÜRO poolt.

Heategevusliku missiooni raames külastavad Missis Planet 2018 finalistid Ukraina sõjapiirkonda, nende hulgas on ka eestlanna Triin Lindau ning ukrainlane, Missis Planet 2018 Anna Gorban, kes on antud missiooni patroon. Kahe päeva jooksul külastavad naised sõjapiirkonda, viivad sõjas kannatatud lastele kingitusi ning raamatuid, suhtlevad kohalike elanikega. Tagasi tulles külastatakse Ukraina saatkonda, kogutakse annetusi, antakse intervjuud raadios ning televisioonis.

Triin Lindau sõnul on tema jaoks suur au osaleda sellel missioonil ning läbi selle aidata Ukraina elanikke, kes elavad olude sunnil sõjapiirkonnas. “Arvatakse, et iluduskuningannad on ainult ilusad nukud, kes oskavad poseerida ning osaleda reklaamivõtetel. Näitame selle missiooniga, et ilu päästabki maailma. Ilusad naised tõmbavad tähelepanu, kasutame seda, ning juhime tähelepanu tõsisematele probleemidele. Olen ema, leian, et ei ole normaalne olukord, kus keset Euroopad lapsed saavad sõjas kannatada,” lisas Triin. “Natukene pabistan, kuid usun, et kõik sujub ladusalt, sest meie turvalisuse eest kannab hoolt ÜRO,” ütles naine.

Head Uudised GoodNews