1. Avaleht
  2. Heategu
  3. “Südamesoovis“ üllatab kolme erivajadusega last tuntud lauljatar
“Südamesoovis“ üllatab kolme erivajadusega last tuntud lauljatar

“Südamesoovis“ üllatab kolme erivajadusega last tuntud lauljatar

Kanal 2 „Südamesoovi“ isadepäevasaade jutustab loo ühest väga erilisest isast ja väga erilisest perest.

Nurmi ja Janika peret pole saatus hellitanud. Lihtne pole praegu, aga lihtne pole kunagi olnudki. Rasked väljakutsed algasid juba päris lapsena, kui ühel tuli toime tulla alkohoolikust ema ja hülgamisega, ning teisel vanema oskamatusega pere eest hoolitseda. Kui Nurmi ema kaotas vanemlikud õigused, võttis toona päris lapseohtu paar hoolitsuseta jäänud lapsed enda kasvatada.

Kasulastele järgnes tütre sünd ja järjekordne saatuselöök: mudilasel diagnoositi artriit, seejärel komplitseeritud ja kiirelt süvenev mure silmanägemisega.

Aastad läksid. Alati suurest perest unistanud pere pidi vastu võtma raseduse katkemised ja tütre tervise halvenemise. Kui pikk ootus lõpuks läbi sai ja sündis teine laps, oli elul taas muresid varuks. Tervisehädad on tabanud nii teist kui ka kolmandat last ning praegu on pere täielikult pühendunud kolme erivajadusega lapse eest hoolitsemisele.

Katkematust murest ei ole see pere end aga murda lasknud, vaid täielikult omandanud hetkes elamise võlukunsti. Rõõmu tuntakse väikestest asjadest ja hetkedest ning unistada oskavad nad südamest.

Ühe erakordse pere uskumatu lugu ja armsad soovid kõlavad „Südamesoovis“ pühapäeval kell 20.05.

Head Uudised GoodNews