1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. SÜDANTLIIGUTAV I City Bee alustas heategevuskampaaniat “Sõida laste heaks“
SÜDANTLIIGUTAV I City Bee alustas heategevuskampaaniat “Sõida laste heaks“

SÜDANTLIIGUTAV I City Bee alustas heategevuskampaaniat “Sõida laste heaks“

28. maist on City Bee autopargis erimärgistusega heategevusautod, millega sõites toetatakse Liikumispuudega Laste Toetusfondi.

Heategevuskampaania raames vuravad ringi silmatorkava erimärgistuse ja sõnumiga „Sõida laste heaks“ sõiduautod Volkswagen T-Cross. Iga kampaaniaautoga tehtud sõidu maksumusest läheb liikumispuudega laste heaks 5%. Heategevusautod on tähistatud mobiilirakenduskaardil erikujundusega ja filtreeritavad heategevuskampaaniaauto ikooni järgi. Võimalus on teha lisaannetus Liikumispuudega Laste Toetusfondile kõikides City Bee sõidukites, kuhu on paigaldatud heategevuskampaaniat tähistav QR-koodiga kleebis.

Liikumispuudega Laste Toetusfondi looja ja eestvedaja Sirli Jassovi sõnul on südantliigutav, et fondi tegevust on märgatud. „Viimane aasta on kahandanud tavapäraste annetuste hulka, mistõttu oleme olukorras, kus peaksime hakkama sihtotstarbelisi annetusi koguma, kui mõni uus pere meie poole abipalvega pöördub. Oleme tänulikud, et heategevuskampaania tuleb ajal, mil meil ressursse napib,“ sõnas Jassov. Kampaaniaga kogutav raha võimaldab fondil aidata peresid, kellel puudub majanduslik võimekus tasuda liikumispuudega lastele vajalike teraapiate ja abivahendite eest.

„Meie jaoks on oluline, et kõik inimesed saavad vajadusel mugavalt ja kiirelt liikuda. Sellest veelgi olulisem on, et ka need, kelle jaoks liikumine on niigi raskendatud, saavad võimaluse liikuda või ligipääsu teenustele, mis nende liikuvust parendab. Just seetõttu toetame läbi oma tegevuse liikumispuudega lapsi, kes liikuvusest hetkel puudust tunnevad,“ sõnas City Bee Eesti turundusjuht Egert Kivisaar.

Heategevuskampaania kestab 31. augustini.

Head Uudised GoodNews