1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. SUUREPÄRANE! Vabatahtlikud kogusid „Lapsed kooli!“ kampaaniaga rekordarvu koolitarbeid
SUUREPÄRANE! Vabatahtlikud kogusid „Lapsed kooli!“ kampaaniaga rekordarvu koolitarbeid

SUUREPÄRANE! Vabatahtlikud kogusid „Lapsed kooli!“ kampaaniaga rekordarvu koolitarbeid

Vabatahtlikud kogusid „Lapsed kooli!“ kampaaniaga rekordarvu koolitarbeidEelmisel nädalal kogusid Selverites 388 vabatahtlikku üle-Eestilise heategevuskampaania käigus 53 814 koolitarvet, mis antakse lasterikastele peredele üle veel enne kooli algust.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu (ELPL) president Aage Õunap: „ Mu süda on täis tänutunnet, nii palju inimesi aitasid ja märkasid. Kogutud koolitarvete kogus ületas kõiki korraldajate ootusi, 19 157 ühikut rohkem kui möödunud aastal, see on imetlusväärne. Sel aastal saame veelgi enam lapsi aidata. Aitähh nii annetajatele, vabatahtlikele kui Selveri töötajatele“.

Lapsed Kooli kampaania käigus koguti kõige enam vihikuid ja kaustikud 15 564 tükki, sellele järgnesid erinevad kirjutusvahenid alates värvipliiatsitest kuni markeriteni ning guašš ja vesivärvid kokku 1246 komplekti. Pinaleid annetati kokku 295, sirkleid 280 ning koolikotte 15 tükki.

Kõigis Eesti maakondades läbiviidava heategevusliku kampaania „Lapsed kooli!” käigus paluti inimestel kinkida koolitarbeid nende perede toetuseks, kus kasvab neli või enam last. Kogutud koolitarbed lähevad jagamisele just selle piirkonna perede vahel kus asjad koguti. ELPL liikmesorganisatsioonid kaardistavad abi vajavad pered ning koolitarvete jagamist alustatakse juba sellest nädalast.

ELPL korraldas kuuendat aastat kampaaniat „Lapsed kooli!“, mille eesmärgiks oli väärtustada haridust ja toetada lasterikkaid peresid. Vabatahtlike abiga koguti koolitarbeid 30 Selveris üle Eesti.

ELPLi kuulub 19 organisatsiooni, kes koondavad enda alla pered, kus lapsi kasvamas neli või enam. Heategevuskampaania toetajad oli trükikoda Print Best ja Selver AS.

Vabatahtlikud kogusid „Lapsed kooli!“ kampaaniaga rekordarvu koolitarbeid2

Head Uudised GoodNews