1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Täna hommikul teen head: toetame programmi Noored Kooli!
Täna hommikul teen head: toetame programmi Noored Kooli!

Täna hommikul teen head: toetame programmi Noored Kooli!

Täna alustas heade uudiste portaal üleskutsete sarjaga “Täna hommikul teen head”. Hea tegu muudab inimeste elusid, kingib heategijale hea tunde ja ümbritsevatele inimestele lootust ja armastust. Hea inimene, Eesti ja kogu maailm vajab sind ja sinu head tegu. Täna kutsume lugejaid üles toetama sihtasutust Noored Kooli.

Sihtasutuse Noored Kooli asutasid 2006. aastal Heateo Sihtasutus ja Swedbank. NK on selle aja jooksul Eesti haridusse juurde toonud ligi 200 mitmekülgse taustaga motiveeritud ja tegusat inimest, kes on programmi vältel ja hiljem vilistlastena töötanud selle nimel, et iga laps Eestis saaks väga hea hariduse, mis tagab võimalikult laiad valikud elus.

NK osalejad ja vilistlased on jõudnud enam kui 80 kooli üle Eesti ja toetanud umbes 20 000 õpilase arengut.

Hetkel on näiteks probleem see, et napib reaalainete õpetajaid. Iga viies matemaatikaõpetaja on vähemalt 60-aastane. Numbrite armastajad suudavad siit kiiresti tuletada, mis meid ees ootab.

Annetuskeskkonna toetuste abil otsitakse üles just need võimekad ja särasilmsed inimesed, kellel on soov oma liidripotentsiaali rakendada ja arendada.

Annetada saab SIIN!

Head Uudised GoodNews