1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Täna “Kodutunde taaskohtumistes”: saade muutis nende elu!
Täna “Kodutunde taaskohtumistes”:  saade muutis nende elu!

Täna “Kodutunde taaskohtumistes”: saade muutis nende elu!

Kodutunde eri 4. saade (4)Täna kell 20:30 viib Kanal 2 saade “Kodutunde taaskohtumised” meid nende juurde, kelle elu “Kodutundes” osalemine totaalselt muutis.

“Kodutunde taaskohtumiste” viimases erisaates näeb kolme väga erinevat lugu sellest, kuidas “Kodutunde” saates osalemine võib inimese elu tõeliselt muuta. Enamasti ei oska saates oma lugu rääkivad inimesed oodatagi, et luba end aidata võiks avada neile uksed, mis viivad lähemale unistustele ja soovidele.

Tapal elav üksikisa Üllar ei tea, miks tema naine ühel päeval lahkus. Kui “Kodutunne” tema juures käis, istus saatejuhi vastas väsinud ja murtud mees. Nüüd, mõni aasta hiljem, istub meie ees sümpaatne ja tegus isa, kelle silm lööb särama, kui küsime, kas majja on varsti oodata ka uut perenaist.

Kodutunde eri 4. saade (2)

Üksikisa Jaano pidi aga hiljuti laste pärast oma endise naisega kohtuteed käima. Täna elavad perepojad emaga ning tütred isa ja ta uue elukaaslasega, kellega mehel on juba ka ühine laps. Tol korral vaikinud abikaasa räägib tänases saates oma versiooni selles peres juhtunust ja lubab teha endast kõik, et ka tütred mehelt endale saada. Keda uskuda ja mida mõelda, otsustab igaüks ise. Üks on aga selge – suhtes on alati kaks poolt ja varem või hiljem teeb oma suu lahti ka see pool, kes mingil põhjusel varem rääkida ei saanud või ei tahtnud.

Kodutunde eri 4. saade (3)

Külastame ka Antsla lähedal elavat Jaanat, kellele teletuntus avas uued karjäärivõimalused. Pärast abikaasa surma tuli Jaanal korraga hakkama saada nii enda emotsioonide, laste kasvatamise kui ka raha teenimisega. Tol ajal unistas naine käsitöötalust, kus saaks korraldada lastelaagreid või käsitööõpetust. Täna on ta poolel teel oma unistuse täitmiseni ja sellele aitas kõvasti kaasa “Kodutunne”, kes selle naise anded kogu Eestile avas.

Erisaadete sarja “Kodutunde taaskohtumised” viimane osa on Kanal 2s täna kell 20:30. Nädala pärast teisipäeval alustab “Kodutunne” uute osade ja uute peredega.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=19639&pid=0&skin=1″ height=”350″ width=”450″ frameborder=”0″]

Head Uudised GoodNews