1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. “Tee Head” algatusega soetati puudustkannatavate perede lastele 24 000 euro ulatuses tervisetooteid
“Tee Head” algatusega soetati puudustkannatavate perede lastele 24 000 euro ulatuses tervisetooteid

“Tee Head” algatusega soetati puudustkannatavate perede lastele 24 000 euro ulatuses tervisetooteid

Dharma juhatuse esimees ja EOK asepresident Jüri Tamm ning BENU apteekide jaemüügijuht Kaidi Kelt Foto: Andrei Ozdoba
Dharma juhatuse esimees ja EOK asepresident Jüri Tamm ning BENU apteekide jaemüügijuht Kaidi Kelt
Foto: Andrei Ozdoba

Sihtasutuse Dharma juhatuse esimehe Jüri Tamme sõnul soetati Dharma ja BENU apteekide heategevusliku algatusega “Tee Head” puudustkannatavate perede lastele kokku enam kui 3100 esmavajalikku tervisetoodet kokku ligi 24 000 euro ulatuses.

“Väga paljud Eestimaa perekonnad on kahjuks sellises majanduslikus olukorras, kus neil puudub võimalus soetada kõige elementaarsemaidki tervisetooteid ja –vahendeid,” lausus Dharma juhatuse esimees Jüri Tamm. “Nende perede aitamiseks kutsusime detsembris ja jaanuaris kõiki Eesti inimesi üles soetama apteekidest “Tee Head” märgisega tervisetooteid.”

Pikaaegse tippsportlase ja olümpiamedalisti Jüri Tamme sõnul pannakse just lapsepõlves alus tulevasele tervislikule elule ning seda olulisem on hoolitseda igakülgselt kasvueas laste tervise eest.

“Suur rõõm on tõdeda, et Eesti inimesed võtsid üleskutsest väga aktiivselt osa ning “Tee Head” raames soetati apteekides lastele vajalikke tervisetooteid kokku enam kui 24 000 euro eest,” lausus Jüri Tamm. “Tore, et leidub sedavõrd palju apteegikülastajaid, kes hoolivad ja kelle toel saame olla toeks 300 lapsele. Suur aitäh!”

BENU apteekide jaemüügijuhi Kaidi Kelti sõnul koostati kitsikuses elavatele peredele pakid igapäevaste koduapteegis vaja minevate toodetega alates vitamiinidest, hambahooldusvahenditest ning köha- ja nohuvastastest vahenditest kuni haava- ja marrastuse hoolduseks mõeldud plaastrite ja antiseptikuteni.

Dharma juhatuse esimees ja EOK asepresident Jüri Tamm Foto: Andrei Ozdoba
Dharma juhatuse esimees ja EOK asepresident Jüri Tamm
Foto: Andrei Ozdoba

“Apteegikülastajate ning heade kolleegide ja partnerite abiga koostasime mitmesajale perele kingipakid, kus on mitmeid erinevaid vitamiine, raviteesid ja teisi preparaate hingamisteede- ja külmetushaiguste ennetamiseks ja raviks, hambapastad ja –harjad, plaastrid. Ühe annetatud toodetest kokku pandud kingipaki keskmine väärtus on ligi 80 eurot,” märkis Kaidi Kelt.

Foto: Andrei Ozdoba
Foto: Andrei Ozdoba

“Tee Head” raames olid detsembrist kuni jaanuari alguseni enam kui 160 BENU apteegis väljas üleskutsed annetuste tegemiseks koos nimekirjaga peredele vajalikest toodetest ja vahenditest. Tervisetooted toimetatakse abivajajateni lastele heategevusfondi Dharma maakondlike tugiisikute kaasabil.

Head Uudised GoodNews