1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. TOETA LAPSI! Hea Tegu palub abi suur- ja üksikvanematega perede suvelaagri tarvis
TOETA LAPSI! Hea Tegu palub abi suur- ja üksikvanematega perede suvelaagri tarvis

TOETA LAPSI! Hea Tegu palub abi suur- ja üksikvanematega perede suvelaagri tarvis

pereHeategevusühing Hea Tegu on korraldamas kogupereüritust “Meie Pere Suvelaager 2017”, mis on mõeldud lasterikastele peredele (kus kasvab vähemalt 3 alaealist last) ja üksikvanematega peredele, ja mis sel korral toimub 23.-24. juulil Kääriku spordikeskuses. Et katta üritusega kaasnevad kulud, pöördub Hea Tegu inimeste, ettevõtete ja organisatsioonide poole palvega toetada rahaliselt selle läbiviimist.

23. juulil kell 12 Käärikul algav ja 24 tundi kestev üritus on kõigile tasuta. “Meie pere Suvelaager” on mõeldud lasterikastele peredele üle Eesti. Suvelaagris ühendatakse meeldiv tervislikuga ning pakutakse kõikidele huvilistele võimalust kogu perega koos sportlikult ja lõbusalt oma aega sisustada. Kohapeal on kõigil soovijail võimalus mängida sulgpalli, lauatennist, tennist, võrkpalli, petanki, joonistada, osaleda teatevõistlustel ja palju muud. Lisaks eelpool mainitule on väiksematele lastele üritusel ka multikatuba.

Üritusele oodatakse kokku 30 peret, kuni ligikaudu 200 inimest, kellest umbes150 on lapsed. Heatahtlike toetajate abiga loodab Hea Tegu kinni maksta kõikide perede transpordikulud, toitlustuse, majutus- ning inventarikulud. Projekti kogu eelarve ületab 5 000 euro piiri.

Heategevusühing Hea Tegu pöördub ühiskonna poole palvega võimalusel nimetatud üritust toetada. Koostöös Eesti Päevalehega saab ühing pakkuda tänutäheks abistaja logo avaldamist Eesti Päevalehes (tellitud on poole lehekülje suurune reklaampind) ja loomulikult ka nende kodulehe suvelaagri ürituse lehel.

Täpsem info SIIT! Igasugune toetus on abiks!

Alates 1. juulist 2014 on heategevusühing Hea Tegu tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute ja sihtasutuste registris.

Head Uudised GoodNews