1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. TOETAME INIMÕIGUSI! Inimõigusi tähtsustava Eesti nimel loodi annetusportaal
TOETAME INIMÕIGUSI! Inimõigusi tähtsustava Eesti nimel loodi annetusportaal

TOETAME INIMÕIGUSI! Inimõigusi tähtsustava Eesti nimel loodi annetusportaal

TOETAME INIMÕIGUSI! Inimõigusi tähtsustava Eesti nimel loodi annetusportaalEesti Inimõiguste Keskus avas aadressil anneta.humanrights.ee annetusportaali, mille kaudu saab panustada keskuse tegevusse inimõigusi tähtsustava Eesti nimel.

Inimõiguste keskuse juhataja Kari Käsperi sõnul aitab avatud annetusportaal muuta keskuse tööd mõjusamaks. “Inimõiguste alane töö sõltub suuresti projektipõhisest rahastamisest, mis seab meie tegevusele praegu piiranguid. Me ei saa alati tegeleda sellega, mida peame oluliseks.”

“Euroopa poliitilises olukorras, kus pead tõstab äärmuslus, on oluline mõista, et inimõigused ei ole enesestmõistetavad. Annetusportaali kaudu saab igaüks anda oma panuse, et hoida ja luua ühiskonda, kus tema inimõigused on esikohal,” sõnas inimõiguste keskuse annetusportaali eestvedaja Egert Rünne.

Keskuse eesmärk on anda Eesti inimestele võimalus ise inimõiguste tagamisele kaasa aidata. Aaadressil anneta.humanrights.ee saab annetada nii ühekordselt kui püsimakse või vabatahtliku tööga.

Eesti Inimõiguste Keskus on viis aastat tagasi asutatud avalikes huvides tegutsev sõltumatu sihtasutus, mille eesmärk on edendada inimõiguste kaitset Eestis ja mujal.

Annetusportaali valmimist rahastasid siseministeerium ja kodanikuühiskonna sihtkapital.

Head Uudised GoodNews