1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Toivo Tänavsuu: aitäh suurepärase aja, toetuse ja sõpruse eest, head kanadaeestlased!
Toivo Tänavsuu: aitäh suurepärase aja, toetuse ja sõpruse eest, head kanadaeestlased!

Toivo Tänavsuu: aitäh suurepärase aja, toetuse ja sõpruse eest, head kanadaeestlased!

Sel nädalal oli Toivo Tänavsuu perega Kanadas paksus ürgses metsas, kust tõi vähihaigete toetuseks ligi 1500 kanada dollarit, koos suure hulga positiivsete emotsioonidega.

Nimelt toimus Torontost kolme sõidutunni kaugusel Kotkajärvel väliseestlaste väga pika ajalooga metsaülikool, kuhu oli seekord kohale tulnud üle 100 Põhja-Ameerika eestlase: kuulama põnevaid loenguid, osalema rikkalikes töötubades, harjutama emakeelt, nautima hõrgutavaid koduseid roogasid, võrratut loodust, sauna, seltskonda ja suplust sulnis järves.

Toivo rääkis kolmapäeva õhtul rahvale kaks tundi sellest, kuidas Eestis on plahvatuslikult kasvanud annetamine eraisikute poolt ning kuidas vähiravifond on tõusnud viie aastaga nullist Eesti suurimaks annetuste kogujaks.

“Ja me oleme saanud selle ajaga toetada ligi 1000 inimest. Ravime haigeid ja ka ühiskonda. Seome Eestit üheks kokku,” rääkis Tänavsuu.

“Oleme tänulikud, et loeng liigutas ja inspireeris paljusid. Eriliselt meeliülendav hetk oli see, kui inimesed loengu lõppedes plaksutades lausa püsti tõusid. Meie vastutus kasvab iga päevaga ja see peab meid tegema eelkõige alandlikuks. Tänutunne on ülevoolav. Kohapeal viisime läbi ka heategevusliku oksjoni. Selle tulemusel ja annetustega lisandus vähihaigete toetuseks ligi 1500 kanada dollarit. Aitäh suurepärase aja, toetuse ja sõpruse eest, head kanadaeestlased!” lisas Tänavsuu.

Head Uudised GoodNews