1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. TULE HEATEGEVUSPÄEVALE! Võitluskunstide sõdalased pühenduvad taas abivajajatele
TULE HEATEGEVUSPÄEVALE! Võitluskunstide sõdalased pühenduvad taas abivajajatele

TULE HEATEGEVUSPÄEVALE! Võitluskunstide sõdalased pühenduvad taas abivajajatele

_MG_26353D Treening korraldab juba teist heategevuspäeva, see saab toimuma 21. novembril Tondi judosaalis (Sõjakooli 3) ja kestab 12 tundi jutti, kümnest hommikul kümneni õhtul, et võimalikult paljudel oleks võimalus spordiklubile külla tulla.

3D Treening on Eesti suurim spordiklubi, mis pakub sportliku vabavõitluse (MMA) ja brasiilia jiu-jitsu (BJJ) / lukumaadluse treeninguid. 3D viitab kolmele võitlusdistantsile ja alale ehk siis kaug-, lähi- ja maasvõitlus ning poks, maadlus ja maasvõitlus.

“Seekord osalen heategevuspäeval treenerite oksjonil,” rääkis tuntud taipoksija Erik Edvin Kibus. “Oksjonil saavad osaleda kõik külastajad ning enampakkujad võidavad tunnise eratreeningu vastava treeneriga. Rahasumma annetatakse Haapsalu Hoolekandekeskusele. Olen väga õnnelik, et saan sellisel üritusel osaleda ning läbi võitlusspordi anda väikse panuse heategevusele”.

_MG_2650

Kui eelmine kord pühendasid võitlussportlased selle päeva Peeteli kiriku sotsiaalkeskusele ja 111 heatahtlikku inimest annetas neile kokku 1165 eurot, siis seekord pannakse õlg alla Haapsalu Hoolekandekeskusele, kus hoolitsetakse abivajavate laste ja noorte eest. Hoolekandekeskuses pakutakse asenduskoduteenust, toetatud elamise- või erihooldusteenust, et ka erivajadustega lastel oleks turvaline ja arenguks soodne keskkond ning et valmistada neid ette võimetekohaseks toimetulekuks täiskasvanuna.

IMG_9560

Nagu juba tavaks kujunenud, on kohapeal võimalik sõbraga rullida ja poksida ning olla pealtvaataja või kommentaatori rollis. Avatud on pop-up kohvik “De La Riva”, kust saab osta klubi liikmete küpsetatud maitsvaid pirukaid, kohvi, vett, puuvilju ja muud sellist.

Lisaks sellele saavad huvilised proovida Xbox’il UFC mängu või telekast UFC matše vaadata, üritada Rubiku kuubikut lahendada ja mängida semudega lauamänge või kaarte.

Pileti hinnaks on Sinu annetus Haapsalu Hoolekandekeskusele! Tule kohale, võta sõbrad kaasa ja veeda üks mõnus päev head tehes!

Head Uudised GoodNews