1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. ÜHISELT LOOMADE HEAKS! Oleme ühiselt loomade poolt
ÜHISELT LOOMADE HEAKS! Oleme ühiselt loomade poolt

ÜHISELT LOOMADE HEAKS! Oleme ühiselt loomade poolt

MTÜ Loomuse projekt “Olen loomade poolt” tõstab inimeste teadlikkust selliste loomade olukorra kohta, keda kasutatakse karusloomatööstustes, põllumajanduses, katselaborites ja meelelahutuses. Loomus teeb teavitustööd meedias, levitab materjale, korraldab üritusi ja osaleb seadusandluse väljatöötamises.

Üha rohkem inimesi on avanud südame, kingib oma aega ja teadmisi selleks, et loomadel oleks elamisväärsed tingimused eluks. Kutsume kõiki loomasõpru Loomuse tegevusele kaasa aitama.

Projekti vedavate inimeste tegevuse tulemusena märgatakse ühiskonnas rohkem loomade olukorda; teadlikkus loomadest suureneb, inimeste tarbimisvalikud muutuvad ajapikku, Eesti seadusandlus muutub konkreetsemaks ja loomasõbralikumaks; Eesti loomadesse suhtumise kultuur muutub aruteluobjektiks ning kaasaegsed eetilised mõttevoolud saavad tuttavaks suuremale sihtgrupile. Muuseas on Loomus Eesti esimene loomade eestkoste organisatsioon, mis on loodud kogenud loomakaitseekspertide poolt.

Kuidas sina saad aidata?

Toetades Loomuse projekti, võimaldavad teie annetused välja anda teabematerjale, tasuda administratiivseid kulusid, tasuda juriidilisi või muid ekspertkulusid, luua IT-lahendusi ja korraldada üritusi (nt infolauad, seminarid, koolitused, heategevuslikud kontserdid).

Rohkem infot Loomuse tegevuse kohta leiab SIIT!

Et kosta edukalt nende loomade eest, keda kasutatakse karusloomatööstustes, põllumajanduses, katselaborites ja meelelahutuses, vajab Loomus heade inimeste abi. Oma annetuse saab teha SIIN!

Vabatahtlik tegevus loomade heaks ja nende parema elu hüvanguks tasub tähelepanu ja toetamist. Usun, et kõik loomaarmastajad nõustuvad sellega, et inimese teeb suureks see, kui ta seisab nende eest, kes enda eest ise seista ei suuda. Inimestele on loomuomane anda ühiskonnale tagasi head. Inimesed, kes sellesse punkti oma elus jõuavad, suudavad teha teiste inimeste, loomade, ühiskonna ja kogu maailma heaks ülimalt suuri tegusid. Kutsun ka sind üles aitama väikese heateoga neid, kelle elu kutsumuseks on loomade eest seismine.

  • Monika Kuzmina, GoodNews peatoimetaja

VAATA LOOMUSE VIDEOT!

Head Uudised GoodNews