1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Unique Hotels ja Eesti Toidupank alustasid koostööd
Unique Hotels ja Eesti Toidupank alustasid koostööd

Unique Hotels ja Eesti Toidupank alustasid koostööd

Unique Hotels tähistas kolmandat adventi rõõmusõnumiga: pühadele omaselt alustas Unique Hotels heategevuskampaaniaga, kus kogutakse annetusi Eesti Toidupangale, et abi saaksid just need, kes seda enim vajavad.

Unique Hotelsi turundusjuhi Jonas Graubergi sõnul on olnud hotelligrupil soov teisi aidata juba pikalt, kuid nüüd jõuti ideetasandilt esimeste sammudeni. „Lisaks meie igapäevasele tegevusele, mis on inimestele elamuste pakkumine, tahame ühiskonda rohkem panustada. See soov on meil juba päris pikalt olnud, kuid oleme otsinud õiget väljundit, mis on meil nüüd toidupanga näol olemas,“ selgitas ta. „Toidupangal on Eestis väga oluline roll ja meie jaoks on see suur au, kui saame inimeste aitamisel kaasa aidata.“

Esmakordselt toimuva kampaania raames saavad annetada nii hotelli külastajad kui ka inimesed, kes joovad Unique Hotelsi restoranides kohvi. „Meie eesmärk on anda inimestele võimalus annetamiseks ja ka ise seda hotelligrupina teha. Meie hotelli külalistel on võimalik teha annetus annetuskarpi või lisada annetus oma toa arvele. Lisaks kutsume kõiki inimesi oma restoranidesse kohvi jooma, sest iga kohvijoogi pealt annetame osa heategevuseks,“ lisas Grauberg.

Unique Hotels juhatuse liige Paul Taylor ütles, et käesoleva kampaania puhul ei ole tegemist ühekordse ettevõtmisega. „Koostöö toidupangaga algas küll enne jõulupühi, kuid meie jaoks on tegemist alles esimese sammuga. Meie eesmärk on luua pikaajaline ja unikaalne partnerlus, et saaksime koos jõuda abivajajateni terve aasta vältel. Usume, et meil kui Eesti ettevõttel on ühiskonna ees kohustus teha head ja aidata,“ lausus Taylor lootusrikkalt.

Toidupanga juhi Piet Boerefijni sõnul on neil väga hea meel hotellisektoriga tärganud koostöö üle. “See on järjekordne ilus eeskuju, millega loodame nakatada teisi ettevõtteid kaasa mõtlema. Toidupank on olemuselt ju taristu, mis vajab igapäevaseks toimetamiseks väga erinevat tuge. Osa sellest on rahaga ostetav, osa hindamatu väärtusega – kes panustab toote või teenusega, kes aja ja tarkuste annetamisega erinevate valdkondade lõikes. Oluline on mõista, et me kõik saame panustada, kui vaid soovime. Igaüks on oodatud just omast sektorist ja võimaluste piires. Te ei pruugi isegi veel teada, kuidas just teie saaksite aidata, aga koos neid lahendusi luuaksegi. Täname Unique Hotelsi initsiatiivi eest,” lisas Boerefijn.

Unique Hotelsi ja Eesti Toidupanga esmakordne koostööprojekt kestab 16. jaanuarini. Panuse saab igaüks anda kohvitades restoranides Nipernaadi, 100 ja Emmeline & Otto.

Head Uudised GoodNews