1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Vähemkindlustatud perede lapsed saavad Inglipuult 1300 kingitust!
Vähemkindlustatud perede lapsed saavad Inglipuult 1300 kingitust!

Vähemkindlustatud perede lapsed saavad Inglipuult 1300 kingitust!

inglipuuHeategevuskampaania Inglipuu raames vähemkindlustatud perede lastele kogutud kingitused on koos. Suur osa pakkidest on juba lasteni jõudnud.

Maxima Eesti algatatud heategevuskampaania raames sai igaüks täita mõne vähemate võimalustega perede lapse jõulusoovi. Kingisoovid koguti jaeketi kauplustes asuvatele inglipuudele koostöös sotsiaaltöötajatega.

Tänaseks on suur osa soovitud kingitusi koostöös sotsiaaltöötajatega lasteni jõudnud. “Kampaaniast osavõtt oli aktiivsem kui kunagi varem ning suurema osa laste kingisoovidest täitsid kauplusekülastajad,“ kinnitas Maxima Eesti turundusdirektor Ty Lehtmäe. “Meil on südamest hea meel, et aasta-aastalt täituvad laste kingisoovid üha kiiremini.”

Need soovid, mis jäid kampaania lõpuks Inglipuudele rippuma, täidab Maxima. „Hoolitseme selle eest, et iga kingitus vastaks lapse soovile, oleks ilusti pakitud ja rõõmustaks kingisoovi avaldanud last veel enne aasta lõppu,” selgitas Ty Lehtmäe.

Tänavune Inglipuu projekt oli juba seitsmes. “Täname kõiki inimesi, kes võtsid sel aastal Inglipuu projektist osa ja aitasid täite viia mõne vähekindlustatud perest lapse jõulusoovi,” sõnas Maxima Eesti turundusdirektor. „Senine tagaside lastelt ja nende peredelt kinnitab, et iga osaleja on teinud suure heateo.“

Inglipuu on Maxima Eesti iga-aastane jõulueelne heategevuskampaania. Projekti raames saab igaüks täita mõne vähemkindlustatud pere lapse kingisoovi. Tänavu ootas 45 Maxima kaupluses üle Eesti täitmist 1300 kingisoovi.

Head Uudised GoodNews