1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VALI OMA LEMMIK! „Laste rõõm“ kutsub rahvast võitjat valima!
VALI OMA LEMMIK! „Laste rõõm“ kutsub rahvast võitjat valima!

VALI OMA LEMMIK! „Laste rõõm“ kutsub rahvast võitjat valima!

Laste r66m 2014_finalistid_TV3_Reach for Change (1)Alates tänasest saab TV3 heategevusprojekti „Laste rõõm“ finalistide seast valida oma lemmiku, et novembri lõpuks selguks võitja, kes aitaks Eestimaa laste elu paremaks muuta.

Suvel TV3 ja Reach for Change´i poolt välja kuulutatud rahvusvahelise konkursi “Laste rõõm 2014” finaali on jõudnud neli sotsiaalset ettevõtjat, kelle ideed aitaksid reaalselt meie väikese riigi laste eludesse positiivseid muutusi tuua. “Konkursi finalistid on ettevõtlikud inimesed, kelle ideede teostusele on oluline kaasa aidata,” märkis projektijuht Kairi Birk.

Finalistid ja nende ideed on: Mariana Mutso „Ronimisakadeemia“, Edvard Ljulko  „Vaikuseminutid“, Teibi Torm „Tagasi kooli“, Mirko Miilits „Lapsed nutikaks“.

Nüüd on kõigil aeg valida nelja tubli ja hakkaja inimese seast oma lemmik, et parima idee autorit toetada ning unistused reaalsuseks muuta.  Võitja selgub TV3 žürii ja rahvahääletuse tulemuste liitmisel novembri lõpuks.

RONIMISAKADEEMIA: puuetega laste ühiskonda kaasamine ja arendamine läbi  kaljuronimise;
VAIKUSEMINUTID: vaimse tervise probleemide ennetamine tänu spetsiaalsetele harjutustele;
TAGASI KOOLI: haridussüsteemi mitmekesistamine koolidesse külalisõpetajaid kutsudes;
LAPSED NUTIKAKS: nutiseadmete harivate ja innovaatiliste rakenduste loomine.

„Laste rõõmu“ võitja saab idee teostamiseks vajaliku rahalise toe ja professionaalse nõustamise, talle kuulub avalikkuse positiivne tähelepanu ning loomulikult parim, mida soovida võiks – rõõm laste südameis!

Toetushääli saab oma lemmikule anda kuni 13. novembrini: www.lasteroom.ee

Head Uudised GoodNews