1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VIDEO! Dave Benton annab koos tütre Sissiga Kirna mõisas heategevusliku kontserdi
VIDEO! Dave Benton annab koos tütre Sissiga Kirna mõisas heategevusliku kontserdi

VIDEO! Dave Benton annab koos tütre Sissiga Kirna mõisas heategevusliku kontserdi

Telesaade “Suvestuudio” käis maalilises ja maagilises Kirna mõisas, kus heade uudiste portaali GoodNews reporteri Elviira Eessaare vestluskaaslaseks oli tuntud muusik Dave Benton. Esimeseks Elviira küsimuseks oli see, kas laulja tunneb ennast energeetilises mõisapargis kuidagi eriliselt? Dave kinnitab seda, öeldes: “Olen alati uskunud, et taeva ja maa vahel on tegelikult palju enamat, kui me suudame uskuda ja energia on üks neist asjadest, mida me kas eitame või ei ole selles päris kindlad, eriti positiivse energia osas, aga ma usun, et siin, Kirna mõisas, on see positiivne energia olemas!”

Dave Benton on Kirna mõisas toimuvaga kursis juba üle 10 aasta ning on ennast omal ajal seal tihti laadimas käinud. Ta hindab kõrgelt Kirna mõisapere missiooni ajaloolise hoone taastamisel ja tervisekeskuse loomisel. 16. septembril toimub Kirna mõisas Dave Bentoni ja tema tütre Sissi heategevuslik kontsert, mille eesmärgiks on koguda puuduolev summa Kirna mõisa peosaali lae taastamiseks. Lisaks neile astuvad lavale Margus Kappel ja Madis Arvisto. Heategevuskontserdil esitusele tulev programm on kokku pandud Dave Bentoni poolt spetsiaalselt Kirna mõisa atmosfääri arvestades.

“Kui saame aidata, siis teeme seda kindlasti! Heategevus on oluline ja ma teen seda hea meelega,” räägib Dave. “Me valmistame ette kava, mis sobib suurepäraselt selle mõisa atmosfääriga!” Augustis oli Dave Bentonil, Margus Kappelil ja Madis Aristol ka suvetuur ning Dave palus sellega ühineda ka oma tütrel Sissil. Tuuri alustati Vihula mõisast, järgnesid Ammende villa, Luke mõis, Arensburgi terrass Kuressaares ja neid kohti oli teisigi.

Dave Benton lisab, et tema elus on tähtsaimatel kohtadel lootus ja usk. “Olen alati uskunud, et olen suuteline saavutama palju enamat, kui minult oodatakse ja ma ei kuula inimesi, kes ütlevad mulle, et ma ei saa hakkama, sest ma saan,” seletab ta. Enne Eesti võitu Eurovisioonil rääkis Dave kõigile, et võit tuleb, kuid teda peeti hulluks, eriti meedia poolt, ning oldi hämmingus, kui Eesti esikoha saavutas.

“Minult küsitakse tänase päevani, et mida ma oleks teinud, kui me poleks sel korral võitnud,” jutustab muusik. “Aga sellel pole tähtsust! Ma uskusin, et võit tuleb, ja see ongi kõige tähtsam! Kui sead endale eesmärgi ja usud sellesse siiralt, siis on kõik võimalik!”

Rohkem infot kontserdi kohta leiab SIIT

Head Uudised GoodNews