1. Avaleht
  2. Heategu
  3. VIDEO I Eriline tegu! Näitleja Mihkel Tikerpalu jookseb laste une heaks
VIDEO I Eriline tegu! Näitleja Mihkel Tikerpalu jookseb laste une heaks

VIDEO I Eriline tegu! Näitleja Mihkel Tikerpalu jookseb laste une heaks

“Duublis” oli külas näitleja Mihkel Tikerpalu, kes on parasjagu valmistumas üheks keeruliseks maratoniks ja seda ühe väga kindla eesmärgi nimel. Nimelt on eesmärgiks koguda raha ja panustada laste kvaliteetsemasse unne.

Mihkel Tikerpalu end väga heaks sportlaseks ei pea, kuid omajagu kogemust tal sellegipoolest on. “Maratone olen ma jooksnud tervelt viis tükki, mis minu kabariite arvestades on enneolematu,” ütleb ta, et kaalub ligi 100 kilo. Tikerpalu on seda iga kord teinud väikese heategevusliku eesmärgiga, et koguda raha abivajajaile. “Kõik minu neli maratoni on olnud seotud heategevusliku ennustusvõistlusega, kus inimesed saavad ennustada minu tulemust maratonil,” selgitab ta, et saadud raha läheb edasi organisatsioonile, kes aitab neid, keda vaja.

Seekord kogub ta raha Talllinna Lastehaigla toetusfondi, kus soovitakse luua uneskeskust. Tikerpalu sõnul tuli mõte just unekeskuse ideed toetada tema enda tütrest Kirkest, kes saab peagi 2,5aastaseks ja ei ole ikka korralikku uneharjumust kätte saanud.

Head Uudised GoodNews