1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VIDEO: sünnitusmajadefondi kampaaniaga liitus Yoko Alender
VIDEO: sünnitusmajadefondi kampaaniaga liitus Yoko Alender

VIDEO: sünnitusmajadefondi kampaaniaga liitus Yoko Alender

Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfond jätkab püsiannetuskampaaniaga „Aita alustada elu“, milles astub üles nelja lapse ema Yoko Alender. Kampaaniaga püütakse juurde leida inimesi, kes hoolivad tulevikust ja soovivad toetada sünnitusosakondi aparatuuri ja koolituste pakkumisel.

“Sünnituseks valmistumine ja muidugi sellele järgnev on üks olulisemaid aegu naise ja kogu pere elus. On nii oluline, et selles ajas saavad pered parimat võimaliku tuge, et see aeg oleks turvaline ja pere saaks keskenduda teineteisele ja saabuvale uuele pereliikmele. Me oleme Eestis selles vallas teinud ära suure töö õiges suunas, nõustamine, sünnitusabi ja pisikese eest hoolitsemine on maailmatasemel ja selle kõige keskmes on pere. See on pisikese rahva jaoks meeletult oluline ja peame jätkama sama rada. Iga uus elu, iga pisikese vastsündinu silmis on võimalus maailma paremaks muuta. Mulle endale ja meie perele on lapsed olnud kõige suurem õppetund ja kingitus. Olen tänulik, kui saan kuidagi ka teistega oma õnne jagada ja teha miskit selle heaks, et sellist turvalist armastavat elu alustamist saaks Eestis üha rohkem,” sõnas Yoko Alender.

“Aita alustada elu” püsiannetuste abil toetatakse hetkel kuut haiglat üle Eesti: Pelgulinna, Lõuna-Eesti, Rakvere, Pärnu, Viljandi ja Kuressaare haiglate sünnitusosakonnad. Tänu koostööle Ma Armastan Aidata annetuskeskkonnaga saab sel aastal pakkuda kõigile neile haiglatele tasuta vastsündinute elustamiskoolituse. Koolituse viib läbi Pelgulinna simulatsioonikeskus igas sünnitusosakonnas, et iga meeskond saaks harjutada vastsündinute kriitilises seisundis abistamist enda keskkonnas. Koolitused viiakse läbi eelmisel kuul Pelgulinna sünnitusmajja jõudnud kõige innovaatilisema ja elutruuma simulaatorbeebiga Super Tory, kellele fond ka 14. juunini nime otsib.

Head Uudised GoodNews