1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VIDEO! Täna õhtul esilinastub dokumentaalfilm “Helduse tund
VIDEO! Täna õhtul esilinastub dokumentaalfilm “Helduse tund

VIDEO! Täna õhtul esilinastub dokumentaalfilm “Helduse tund

20. jaanuaril oma 25. tegutsemisaastat tähistavast Tallinna Lastehaigla Toetusfondist valmis dokumentaalfilm “Helduse tund”, mille esilinastus toimub täna Eesti Filmimuuseumis.

„Veerandsaja aastaga sirgub põlvkond inimesi, heategevusfondi jaoks on 25 aastat väga pikk tegutsemisaeg,” ütles Tallinna Lastehaigla Toetusfondi nõukogu esimees Janek Mäggi. “Dokumentaalfilm “Helduse tund” kajastab nii Tallinna Lastehaigla igapäevatööd kui ka toetusfondi veerandsajandit, mille jooksul paljud head Eesti inimesed on aidanud Eestit paremaks muuta. Tallinna Lastehaigla Toetusfond on Eesti heategevuse ema. Kõige esimene, kõige pikaajalisem ja kõige edukam heategevusorganisatsioon Eestis, kui kaaluda tulemused läbi tegutsemisajaga. Film toob Eesti heategevuse igapäevatöö kõigi annetajateni. Me näitame, mis on meie kõigi ühiste heategude tulemus – helgem, heldem, tervem, valutum ja paim Eesti.”

Dokumentaalfilmi „Helduse tund“ tootis Estfilm Production OÜ. Filmi stsenaristid on Janek Mäggi ja Inna Kramer, toimetaja Marica Lillemets, režissöör Raigo Saariste, produtsent Karmo Kaasik. Film tutvustab Tallinna Lastehaigla Toetusfondi 25 aasta pikkust ajalugu, tänapäeva ning tulevikuplaane. Filmis astuvad üles: Kersti Kaljulaid, Evelin Ilves, Jüri Mõis, Jaagup Kreem, Liis Klaar, Merike Martinson ja paljud teised Lastehaigla toetusfondiga seotud inimesed – töötajad, nõukogu liikmed, toetajad, väikesed patsiendid ning nende vanemad.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews