1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Heategevuseks kogutud kingid viib Uber tasuta kohale
Heategevuseks kogutud kingid viib Uber tasuta kohale

Heategevuseks kogutud kingid viib Uber tasuta kohale

estonia_ubergivingAnnetuskeskkond “Ma armastan aidata” korraldab koostöös Uberi kokkuleppevedude platvormiga kampaania, mille raames korjatakse annetusi Eesti Lasterikaste Liidule, Laste- ja Noorte Kriisiprogrammile ning Varjupaikade MTÜle.

Kingituseks oodatakse lihtsaid asju, mis pakuvad samas lastele ja neljajalgsetele rõõmu. Näiteks Laste- ja Noorte Kriisiprogramm soovib valget värvi kruuse ja küünlaid, et neid ühiselt koos lastega ise kaunistada. Samas Lasterikaste Perede Liit soovib lasteraamatuid ja lauamänge, Varjupaikade MTÜ on tänulik kassitoidu ning teiste loomatarvete üle.

„See on hea näide, kuidas tehnoloogiat kasutada ühiskonna hüvanguks. Palju on inimesi, kes soovivad aidata ning teiselt poolt organisatsioone, kes vajaksid tuge. Tehnoloogia aitab selle kampaania käigus need kaks osapoolt teineteisega kokku viia,“ lausus Anna Lindpere, “Ma armastan aidata” annetuskeskkonna esindaja.

„Uber tuleb kingitusele tasuta järgi ja viib need tellija valitud heategevusühingutele. Kampaania eesmärk on teha abivajajate aitamine võimalikult lihtsaks – pane kingid valmis, lae äpp alla ning vajuta nupule. Hea tegemine on väga lihtne,“ lisas Uberi tegevjuht Enn Metsar.

Uberi rakenduse kaudu saab auto kingitusele tasuta järgi tellida 7. detsembril 15:00 kuni 20:00.

Rohkem infot ja täpne nimekiri asjadest, mida organisatsioonid paluvad annetada, leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews