1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Täna ja homme toimub neljas Paljajalu Päev
Täna ja homme toimub neljas Paljajalu Päev

Täna ja homme toimub neljas Paljajalu Päev

27.-28. augustil 2017 on ligi 400-l lapsel võimalik tasuta külastada juba neljas aasta järjest põnevaid vabaajaveetmiskohti, kus saab näiteks proovile panna oma nutikuse või osa võtta treeningutest ja võistlustest. Päeva raames on mõeldud ka väiksematele lastele, kes saavad hullata mängukeskustes.

Paljajalu Päeva korraldab MTÜ Do Good ja üritus on peamiselt korraldatud laste- ja turvakodude ning raskustes perede lastele. Vabade kohtade olemasolul aga võivad üritustel osaleda kõik teised lapsed! Üritused on eelegistreerimisega ning toimuvad Tallinnas. Vabade kohtade info leiab alates 20. augustist Do Good Facebooki lehel.

“Kahe päeva jooksul saavad lapsed valida huvitava laboritunni, põnevate seikluste, mõnusa müramise või spordivõistluste vahel, kokku toimub üle 10 erineva ürituse. Näiteks ootab kuni 5. aastaseid lapsi mängima koos Hippi ja Salvesti Põnniga uus põnev mängukeskus Lohesaba. Samuti saab osaleda maadlustreeningul ja mürada Eesti paremiku käe alla maadluskeskuses Korrus 3. Eesti Loodusmuuseumis saavad aga kõik väiksed teadlased uurida mikroskoobiga rakke. Põnevaid ja närvekõditavaid elamusi pakub Exit Room. Oleme mõelnud koos heade partneritega kõikide laste peale ja tegevust leiavad igas vanuses lapsed. ” ütleb Paljajalu Päeva projektijuht Sigrid Mälksoo.

Päeva raames saavad lapsed ka ujuda Reval Sport Veekeskuses ja Atlantis H2Os, möllata sisemängukeskuses Lennumaa, turnida maa ja taeva vahel Pirita Seikluspargis, harjutada kätte eriefektidega varustatud Elamisgolfi radadel, mürada MUUUV mängumaal, kogeda filmielamusi Viimsi 5D kinos, ja panna oma osavuse proovile Ronimisministeeriumis.

Paljajalu Päeva toetavad Elulill, Maks & Moorits (Atria Eesti), Tallegg ja Rakvere (AS HK Scan Estonia), Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet, Fazer, Hipp, Salvest (Põnn), Saku Õlletehas, Maiasmokk, Nikolay Bar – Buffee. MTÜ Do Good parteriteks on ka Tallinna Lastekodud, MTÜ Enne ja Pärast Sündi ja Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liit.

Veel on mõned üksikud vabad kohad, millele saavad kõik soovijad registreerida SIIT!

Head Uudised GoodNews