1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. 500 KLEITI I Anneta või osta heategevuslikul oksjonil pidulik kleit, et toetada Vähiliitu
500 KLEITI I Anneta või osta heategevuslikul oksjonil pidulik kleit, et toetada Vähiliitu

500 KLEITI I Anneta või osta heategevuslikul oksjonil pidulik kleit, et toetada Vähiliitu

Katri Link tuli augustis oma kodukandi metsas jalutades ideele luua heategevuslik algatus, mis kutsub üles müüki panema oma kappi seisma jäänud kleite, et aidata Vähiliitu uue 3D mammograafi ostuga. Koos Tiina Rekandiga veavad nad projekti “500 Kleiti”, mille eesmärk on koguda kokku 500 kaunist pidulikku kleiti kaunitelt, tugevatelt ja toredatelt Eesti naistelt ja need oksjoni korras maha müüa. Kleite saab annetada 15. novembrini või 500 kleidi täitumiseni.

Pane kleidiga kaasa head soovid järgmisele omanikule

Kampaania eestvedajad paluvad ka, et annetajad paneksid kaasa kleidiga ka käsitsi kirjutatud häid soove järgmisele õnnelikule omanikule. “Sõnal on suur jõud. Me tihti alahindame seda, millist jõudu ja indu võib meile anda hea sõna, soov või kellegi lugu. Olen ise elus saanud kirju, mis on andnud mu elule uue mõtte või uue suuna. Kirjades, eriti käsitsi kirjutatutes, on midagi maagilist, personaalset. Mõte oligi lisaks ilusale kleidile anda igale kleidi ostnud naisele ka väike hingeline hetk, midagi maagilist,” selgitavad nad.

Ostetud kleidi saab kätte enne jõulupühi

Kleidi annetamiseks võib kirjutada 500kleiti@gmail.com või saata sõnum läbi Facebooki, et kokku leppida, kuidas kleit kohale toimetada.

Kleitide heategevuslik oksjon toimub 500 Kleiti Facebooki lehel 30. november kuni 6. detsember. Ostetud kleidid toimetatakse kätte nii kiiresti kui võimalik, enne jõulupühi. Täpsemalt lepitakse kokku iga kleidi ostjaga eraldi.

Kleitide eest maksmine toimub Vähiliidu annetuskontole ja kogu müügist saadav tulu läheb 3D mammograafi ostmiseks.

Rohkem infot leiab Facebookist.

 

Head Uudised GoodNews