1. Avaleht
  2. Heategu
  3. ABIVAJAJAID TULEB MÄRGATA! Mustamäe Keskus annetas peaaegu sada kilogrammi lasteriideid
ABIVAJAJAID TULEB MÄRGATA! Mustamäe Keskus annetas peaaegu sada kilogrammi lasteriideid

ABIVAJAJAID TULEB MÄRGATA! Mustamäe Keskus annetas peaaegu sada kilogrammi lasteriideid

Tallinna Mustamäe linnaosani jõudis sel nädalal Mustamäe Keskuse annetus, kus sisaldus pea sada kilogrammi uusi lasteriideid. Riided jagatakse lastekaitse töötajate poolt linnaosas elavatele majanduslikus raskustes perekondadele.

„Mustamäe Keskus on ikka püüdnud leida võimalusi anda midagi omalt poolt Mustamäe kogukonnale tagasi. Abivajajaid tuleb märgata ning olen siiralt rõõmus, et meie seekordne heategu aitab just neid lapsi ja peresid, kes peavad tundma igapäevaseid majanduslikke raskuseid,“ ütles Mustamäe Keskuse juhataja Ruth Andresen.

Linnaosa vanem Lauri Laats avaldas Mustamäe Keskusele tänu: „Olen tänulik, et Mustamäe Keskuse toimekad juhid leiavad ikka ja jälle võimalusi, kuidas linnaosa tegemistesse panustada. Sellised heateod on väga vajalikud ning neile, kes hetkel raskustes, tähendab see erakordselt palju.“

Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhi Ly Rüüsi sõnul jõuavad annetuseks saadud riided just nende peredeni, kus nende järele on hetkel kõige suurem vajadus. „Riideid on tõesti palju ning igaks otstarbeks ja igale vanusele. Mis eriti tore, tegemist on tuliuute riietega, milliseid väga tihti sellises koguses annetusena meieni ei jõua. Piirkonna lastekaitsetöötajad asuvad peredega ühendust võtma ning neile rõõmustavast kingist teada andma,“ ütles Rüüs.

Head Uudised GoodNews