1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. AITÄH, AITÄH, AITÄH! SAARLASED HOIAVAD KOKKU I Kuressaare Haigla töötajad tänavad suurannetajat
AITÄH, AITÄH, AITÄH! SAARLASED HOIAVAD KOKKU I Kuressaare Haigla töötajad tänavad suurannetajat

AITÄH, AITÄH, AITÄH! SAARLASED HOIAVAD KOKKU I Kuressaare Haigla töötajad tänavad suurannetajat

Kuressaare Haigla tänab kohalikku kalatootmisettevõtet PRFoods suure annetuse eest. „AITÄH, AITÄH, AITÄH! Saarlased hoiavad kokku!!“ kõlab nende Facebooki lehel.

PRFoods andis Saaremaa meedikutele üle hulga isikukaitsevahendeid – kaitsemaske, ühekordseid kitleid ja mütse – ning samuti annetasid juhatuse ja nõukogu liikmed koroonaviirusega võitlemiseks oma kahe kuu palga. Annetus aitab kaitsta võimalikult tõhusalt sealseid meditsiinitöötajaid ja toetab võitlust koroonaviiruse vastu Saaremaal.

PRFoodsi juht Indrek Kasela avaldas erilist kiitust just üheks viiruskoldeks kujunenud Saaremaal töötavatele meedikutele. „Ma väga loodan, et tuleme sellest kriisist välja ühtehoidvamana ja oleme paremini valmistunud tulevasteks kriisideks. Saarlased, eriti Kuressaare meedikud ja omavalitsus, on näidanud üles suurt vaprust ja uuendusmeelsust, olles esimesed, keda haiguspuhang ulatuslikult tabas. Seega otsustasime, et toetame igal võimalikul moel just siinseid eesliinitöötajaid, kellest sõltub täna kogu maakonna elujõulisus,“ ütleb ta.

Ettevõte ise läks töötajate haigestumise vältimiseks erirežiimile üle juba veebruaris ning on end aegsasti igapäevatööks vajalike kaitsevahenditega varustanud. Kasela rõhutas, et meedikutele edastatav abi ei tähenda kompromisse tootmises kehtivates kvaliteedistandardites ja tarbijad võivad olla kindlad, et kala on jätkuvalt kvaliteetne ja tervisele 100% ohutu.

Kuressaare Haigla poole on abistamissooviga pöördunud palju teisigi. Et Saaremaad aidata, selleks on haigla sisse seadnud toetusliini ja avanud arvelduskontod. Siiski paneb haigla kõigile südamele, et annetamine on sügavalt isiklik tegevus ja tuletab meelde, et Eestis on veel mitmeid organisatsioone, kes annetused abivajajateni suunavad.

Head Uudised GoodNews