1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KUMMARDUS MEEDIKUTELE I Sushi Shop pakub kõigile meditsiinitöötajatele tasuta lõunat!
KUMMARDUS MEEDIKUTELE I Sushi Shop pakub kõigile meditsiinitöötajatele tasuta lõunat!

KUMMARDUS MEEDIKUTELE I Sushi Shop pakub kõigile meditsiinitöötajatele tasuta lõunat!

Ajal, mil enamiku inimeste peamiseks ülesandeks on püsida rahulikult kodus, teevad meditsiinitöötajad lisavahetusi, et tagada meie kõigi tervis ning turvatunne. Ühelt poolt saame neid nende töös aidata, käitudes võimalikult vastutustundlikult. Teisalt on palju viise, kuidas väljendada oma siirast tänutunnet nende pühendumuse üle – näiteks pakub Sushi Shop kuni eriolukorra lõpuni kõigile meditsiinitöötajatele tasuta sooja lõunasööki.

Sushi Shop tegi üleskutse oma Facebooki lehel, paludes kõigil postitust jagada, et info jõuaks eesliinil olijate ehk tublide meditsiinitöötajateni. Avaldame postituse ka heade uudiste portaalis:

Kallid kliendid – palun, aidake meil aidata! Jagage seda postitust oma lehel või saatke oma sõbrale – meditsiinitöötajale. Ette tänades!

Kallid arstid! Medõed! Sanitarid! Te olete KANGELASED!!! Meie riigi kaitse ja tervis! Me oleme uhked teie üle! Südamest TÄNAME teid! Meie meeskond tahab teid väga aidata! Seepärast pakume alates 21.03 kuni erakorralise seisukorra lõpuni ajavahemikus 12:00–19:00 lõunat meditsiinitöötajatele täiesti tasuta!

Selleks, et saada sooja lõunat, mille sees on Jaapani Miso supp ja Sushi Wrap, on vaja saata kiri meie e-mailile tellimus@sushishop.ee ja tellimuse juurde lisada ka foto oma meditsiinitunnistusest/töötõendist. Kiirabitöötajatel, kes tulevad töövormis, ei ole töötõendit eraldi vaja saata.

Ja palun, kui teete tellimust, tutvuge eelnevalt meie poodide lahtiolekuaegadega: https://sushishop.ee/et/lahtiolekuajad/

Head isu!

Siiralt Teie
Andrei Muzõtšenko
Tegevjuht
Sushi Shop #kõiklähebhästi #koosaitame

 

Head Uudised GoodNews