1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Algas heategevuskampaania „Lihtne 5 aidata“
Algas heategevuskampaania „Lihtne 5 aidata“

Algas heategevuskampaania „Lihtne 5 aidata“

Detsembris on kõigis Benu apteekides võimalik oma ostuga anda panus Kliinikumi Lastefondi toetamiseks. “Lihtne 5 aidata” on apteekritelt tulnud idee koguda jõulukuul annetusi Lastefondile, mis toetab raskelt haigeid lapsi ja nende peresid.

Heategevuskampaania „Lihtne 5 aidata“ raames saab igaüks anda oma panuse lisades apteegiostule 1 kuni 5 euro suuruse annetuse, mis läheb Ülikooli Kliinikumi Lastefondi toetuseks.

Benu apteegi frantsiisijuhi Rainer Kaseväli sõnul on apteekide pere Lastefondi tänuväärsele tööle aastaid kaasa elanud ning tänavu on soov fondi toetuseks oma panus anda. „Tervis on inimese kallim vara ning meil on väga hea meel kui saame üheskoos Lastefondiga ulatada abikäe neile lastele, kes peavad võitlema haruldase ja raske haigusega. Lastefond on aastakümneid aidanud eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid ning meil on väga hea meel klientide kaasamisega nende tegemistele hoogu anda. Igaühe panus oluline ning üheskoos tegutsedes kasvab väike abi suureks,“ julgustab Kaseväli kõiki Lastefondi abistamisega ühinema.

  • Benu apteekides kogutakse Lastefondi jaoks annetusi kogu detsembrikuu vältel ning üle Eesti paiknevates apteekides ja veebiapteegis tehtud annetuse kogusumma antakse fondile üle jaanuari alguses.
Head Uudised GoodNews