1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Annetajate abiga toetatakse õpetajate arengut
Annetajate abiga toetatakse õpetajate arengut

Annetajate abiga toetatakse õpetajate arengut

Noored Kooli2013. aastal toetasid „Ma armastan aidata“ annetuskeskkonna vahendusel Sihtasutuse Noored Kooli tegevust 46 annetajat kokku 2762 euroga. Selle abil viis Sihtasutus Noored Kooli 2013. aasta veebruaris võimekate kandidaatide leidmiseks läbi teavitusüritused kolmes Eesti suurimas ülikoolis ning arendatakse edasi programmi osalejate toetussüsteemi.

Noored Kooli tegevjuht Kristi Klaasmägi: „Tänu annetajate abile jõudsid 2013. aasta sügisel 13 erinevasse kooli üle Eesti 14 uut Noored Kooli programmi osalejat ning Noored Kooli koolitusmeeskond lükkas käima projekti, mille eesmärgiks on tõhustada Noored Kooli osalejate arengu toetussüsteemi. Meil on hea meel, et Eestis on nii palju inimesi, kes peavad oluliseks ühiskonda panustamist ning on oma toetuse suunanud läbi Noored Kooli programmi just haridusse.“

Tänu annetajate toetusele arendab (sept 2013 – juuni 2014) Noored Kooli koolitusmeeskond programmi osalejate toetussüsteemi, mille eesmärgiks on toetada nende arengut õpetajate ja eestvedajatena. Praeguseks on läbi viidud intervjuud 15 kooli õppejuhiga ning õpilastagasiside küsimustikule on vastanud Noored Kooli 7. lennu osalejate õpilased. Kogutud informatsioonist lähtuvalt otsib koolitusmeeskond lisavõimalusi osalejate arengu tõhusamaks toetamiseks ning arendab Noored Kooli tuutorite coachingu alaseid teadmisi ja oskusi.

Noored Kooli osalejad töötavad koolides selle nimel, et iga laps Eestis saaks väga hea hariduse. Aitäh kõigile annetajatele, kes meie missiooni „Ma armastan aidata“ keskkonnas toetavad. Ka väike panus aitab luua muutust.

Sihtasutus Noored Kooli toob Eesti haridusse erineva taustaga võimekaid ja motiveeritud inimesi, kes töötavad selle nimel, et iga laps Eestis saaks väga hea hariduse. Noored Kooli on ellu kutsutud 2006. aastal Heateo Sihtasutuse ja Swedbanki poolt.

Noored Kooli tegevuse elluviimist toetavad ettevõtted ja organisatsioonid nii era-, avalikust kui kolmandast sektorist: Heateo Sihtasutus, Swedbank, Haridus- ja Teadusministeerium, Tallinna Ülikool ja Teach For All Network, OÜ Utilitas, Pärnu Konverentsid, Eversheds Ots & Co, Sorainen, Fontes, Tallink, Merko Ehitus, MM Grupp, Restor, Sillamäe Sadam, Mainor AS, Avatud Eesti Fond, Hasartmängumaksu nõukogu, The Helle Randam Trust ja The Edith Randam Rogers Trust.

Head Uudised GoodNews