1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Annetuskampaania: toetame SOS Lasteküla 200 lapse tervist
Annetuskampaania: toetame SOS Lasteküla 200 lapse tervist

Annetuskampaania: toetame SOS Lasteküla 200 lapse tervist

Loodusravibioteek Biotheka alustas esmaspäevast kampaaniat, mille raames saab iga inimene osta purgi naturaalseid C-vitamiini kummikomme, et annetada need lastekülas kasvavatele lastele. Omaltpoolt lisab ettevõte D3-vitamiini pudeli. Kampaania eesmärgiks on kinkida üheskoos vitamiinid 200-le SOS lasteküla lapsele.

„Meie pere hoolitseb oma tervise eest järjepidevalt, aga erilist tähelepanu pöörame immuunsüsteemi tugevdamisele just sügise hakul,“ ütles SOS ema Tiina.  „Selleks, et lapse organismi vastupanuvõime kõikvõimalikele viirustele ja bakteritele oleks võimalikult suur, tuleb kvaliteetseid vitamiine lastele andma hakata juba enne aktiivse õppetöö algust.“

SOS Lastekülla jõudnud lapsed on elanud kaoses ja hüljatuses, laste närvisüsteemil on raske tunnete ohjamisega hakkama saada, emotsioonid kipuvad võimenduma ning nad kalduvad väga kergesti enesevalitsust kaotama. Varajaste traumaatiliste mälestustega, mida laps enne kolmeaastaseks saamist kogeb, kaasneb tugev stress, mis salvestub ajju. Seetõttu jälgivad SOS emad väga hoolikalt, et lastel ei tekiks vitamiinipuudust, mis võib laste enesetunde veelgi kehvemaks muuta.

Ideaalsete tingimuste korral saab laps kõik vajaliku  kätte tasakaalustatud toitumisega ega pea tingimata toidulisandeid tarbima. Paraku võib paljude laste toitumine olla ühekülgne või alla tegelike vajaduste. Põhjusteks on toidutalumatused ja -allergiad, ülemäärane vaimne ja füüsiline koormus. Ka keskkond lasteaias ja koolis võib lapse närvisüsteemile üsna koormav olla. Paljud lapsed tegelevad aktiivselt sportimisega, mis tähendab kehale vitamiinide ja mineraalainete mõttes lisakulu.

Biotheka eesmärgiks on olla abiks tervislike valikute tegemisel ning oma klientidega koos kinkida SOS lasteküla lastele immuunsüsteemi tugevdamiseks kvaliteetseid ja looduslikke tervisetooteid. Just sügise hakul on oluline turgutada oma immuunsüsteemi, seda eriti praegu, kui levimas on viirused.

„Heateo tegemiseks tuleb minna Biotheka e-poodi või kauplustesse ning valida Cytoplan C-vitamiini kummikommid SOS lasteküla lapsele. Tegemist on lapsesõbralike, looduslike, lisa- ja värvaineteta vitamiinidega, mida on lapsel lihtne ja meeldiv tarbida.  Biotheka lisab kliendi ostule omalt poolt igale lapsele kingituseks ka  Ecosh D3-vitamiini ning toimetab kingid peale kampaania lõppu lastekülla,“ ütles Biotheka esindaja Katriin Jüriska.

Kampaania kestab 16. septembrini.

Head Uudised GoodNews