1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Eesti Loomakaitse Selts avab heategevusliku Pop Up poe
Eesti Loomakaitse Selts avab heategevusliku Pop Up poe

Eesti Loomakaitse Selts avab heategevusliku Pop Up poe

Pop Up poodHomme avab Eesti Loomakaitse Selts (ELS) Tallinnas, Telliskivi Loomelinnakus kuu lõpuni Pop Up poe, millest kogu saadud tulu läheb hätta sattunud loomade abistamiseks ja loomakaitsealase teavitustöö jätkamiseks.

Aadressil Telliskivi 60a on poeuksed kõikidele huvilistele avatud terve juunikuu teisipäevast reedeni kell 11-19 ja laupäeviti kell 11-17. Müügil on uued ja vähekasutatud suvised naisteriided ja -jalatsid, aksessuaarid, lemmikloomatarbed, käsitöö ja raamatud.

„Projekt on suurepärane näide sellest, et šoppamine saab olla ka mitmekordselt heategev ja teadlikult tarbida tohib süümekaid tundmata,“ rõõmustab idee autor ja ELS-i loomade otsese abistamise koordinaator Kaia-Leena Pino ning lisab: „ostes Pop Up poest, toetad loomakaitset, taaskasutust, noortele töökogemuse andmist ja taskuraha teenimise võimalust.“

Pood on kogunud suure hulga kaupadest tänu loomasõprade annetustele ning ootab veel ka juunikuu jooksul kõikidelt lahketelt linnakodanikelt, aga ka ettevõtetelt abi poeriiulite täiendamisel kaunite ja kasulike toodetega.

Klienditeenindajateks saavad ELS-i vabatahtlikud koos G4S suvemaleva laste ja noortega, kes käivad heategevusliku projektina suvel tööl erinevates MTÜ-des ning kellele G4S maksab taskuraha.

3. juuni õhtul kell 18-20 ootab ELS kõiki moe- ja loomasõpru Pop Up poe pidulikule avamisüritusele aadressil Telliskivi 60a. Siis on võimalus tutvuda kõige laiema valiku kaupadega ja kohtuda trenditeadlike loomakaitsjatega vabal ja hubasel viisil.

Head Uudised GoodNews