1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Eesti tippjalgpallurid panid oma spordiriided SOS Lasteküla laste toetuseks avalikule oksjonile
Eesti tippjalgpallurid panid oma spordiriided SOS Lasteküla laste toetuseks avalikule oksjonile

Eesti tippjalgpallurid panid oma spordiriided SOS Lasteküla laste toetuseks avalikule oksjonile

Ragnar KlavanSOS Lasteküla ja lastekülade pikaaegne sõber Eesti Jalgpalli Liit korraldasid Osta.ee keskkonnas heategevusliku oksjoni vanemliku hooleta laste toetuseks. Oksjonile on välja pandud Ragnar Klavani putsad ja Sergei Pareiko ning Inglismaa jalgpallikoondise esiväravavahi Joe Harti koondise särgid. Kõik jalgpallifännid saavad teha oksjonil võidu pakkumisi kuni homseni.

„Joe Harti mängis selle särgiga 2014. aasta oktoobris Tallinnas Eesti vastu ja pärast mängu vahetas Pareiko temaga särke,“ meenutab Eesti Jalgpalli Liidu avalike ja koostöösuhete osakonna juhataja Mihkel Uiboleht Harti särgi saamise lugu.

Oma putsad oksjoni jaoks annetanud Ragnar Klavan on ühtlasi ka SOS Lasteküla heatahte saadik. „Minu jaoks on SOS Lasteküla missioon ja tegevus südamelähedane. Hea eesmärgi nimel tuleb anda oma panus, see on loomulik. Olen Keila lastekülas käinud, kohtunud nii personali kui ka noortega ja kindlasti teen seda veel,“ on Klavan öelnud.

Oksjonil kogutud annetustega toetatakse SOS lastekülades elavate laste sünnipäevi. „Iga lapse jaoks on tema sünnipäev üks aasta oodatumaid päevi ja soovime teha võimalikuks selle, et see oleks lastekülades kodu leidnud 200 lapse jaoks samuti rõõmupäev ning et ka nemad saaksid seda koos oma SOS perega tähistada,“ selgitab SOS Lasteküla fundraisingu juht Kadi Sumberg.

Heategevuslikul oksjonil on võimalik osaleda Osta.ee keskkonnas neljapäevani.

Keila, Põltsamaa, Narva-Jõesuu ja Juuru lastekülade peredes ning Tallinna ja Keila noortekodudes on kodu leidnud  200 vanemliku hooleta last. SOS Lasteküla aitab SOS peretugevdusprogrammi ja SOS haridusprogrammiga aastas 600 last.

Head Uudised GoodNews