1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. LASTE TOETUSEKS! Kuulmispuuetega laste toetuseks saab osta meenemedaleid
LASTE TOETUSEKS! Kuulmispuuetega laste toetuseks saab osta meenemedaleid

LASTE TOETUSEKS! Kuulmispuuetega laste toetuseks saab osta meenemedaleid

Meenemedalid17. veebruaril avati vastvalminud Mustamäe Keskuses spetsiaalne automaat, mille kaudu saab annetada kuulmispuuetega laste toetuseks ja annetuse meenutuseks saab annetaja omale originaalkujundusega meenemedali.

Heategevuslik lionsklubi LC Tallinn Kristiine koostöös Minix OÜ-ga avas Mustamäe Keskuses esimese spetsiaalselt heategevusele suunatud meenemündiaparaadi Eestis. Kogu saadav tulu läheb kuulmispuuetega laste toetamiseks, mis on olnud LC Tallinn Kristiine prioriteediks juba 20 aastat.

Aparaadis on valida kahe erineva disainiga meenemedalit, millel on kujutatud kuulmispuudega inimeste käemärke/sõrmendeid. Annetaja saab valida ühe neist või mõlemad.

Meenemündiaparaat

Meenemedalid sobivad nii kingituseks, kogujatele, suveniiriks kui lihtsalt tehtud heategu meenutama. Esimene tiraaž on eksklusiivne ja mujalt neid soetada ei saa.

Minix OÜ meenemedalite automaadid erineva kujundusega meenemedalite huvilistele on varem paigaldatud Tallinna Loomaaeda, Lennusadamasse, Teletorni, Tallinna Lauluväljakule ja Kiek in de Köki muuseumisse.

Head Uudised GoodNews