1. Avaleht
  2. Heategu
  3. EESTIMAA UHKUS I TV3 kutsub heategijaist teada andma
EESTIMAA UHKUS I TV3 kutsub heategijaist teada andma

EESTIMAA UHKUS I TV3 kutsub heategijaist teada andma

Nüüd, aasta lõpus, on põhjust teha kokkuvõtteid möödunust ja aeg teada anda tublidest inimestest, keda tunnustada TV3 ja Fenix Casino koostöös veebruaris vaatajateni jõudval tänugalal „Eestimaa uhkus 2022“.

TV3 soovib rahva abiga leida üles need, kes on väärt erakordse heategija tiitlit “Eestimaa uhkus”: virgad kogukonnaliikmed, elupäästjad või tublid abistajad, keda kindlasti ei unustata. Nad ei kõhkle, kui näevad, et nende võimuses on midagi paremaks muuta ja tihti seavad nad teiste heaolu enda omast ettepoole. Just nemad väärivad tunnustamist ja tänu, sest on teinud rohkem, kui neilt oodata oskaks.

Saabunud info vaatab üle auväärt ühiskonnategelastest koosnev žürii ja teeb esitatud kandidaatide seast lõpliku valiku. Kangelaste lood jõuavad eetrisse „Seitsmestes uudistes“. Kogu projekt tipneb südamliku ja särava tänugalaga, mida juhivad Annely Adermann ja Märt Treier ning kus oma kohalolekuga austavad kangelasi avaliku elu tegelased.

Vihjeid tublide inimeste kohta oodatakse nii e-kirja kui ka tavaposti teel: eestimaauhkus@tv3.ee. Või: „Eestimaa uhkus“, TV3, Peterburi tee 81, 11415 Tallinn.

Head Uudised GoodNews