1. Avaleht
  2. Heategu
  3. Nike andis vähihaigetele tüdrukutele võimaluse laulda Liis Lemsaluga
Nike andis vähihaigetele tüdrukutele võimaluse laulda Liis Lemsaluga

Nike andis vähihaigetele tüdrukutele võimaluse laulda Liis Lemsaluga

Nike esinduskauplused otsustasid selleaastased jõulukingid teha pisut teisiti: heategevusorganisatsioonidega kingiti ambitsioonikatele noortele motiveeriv päev nende huviala eksperdiga.

Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidust said Marie ja Annabel toreda võimaluse veeta aega Liis Lemsaluga, kellega lauldi sisse ka Liisi värskeim singel “Magusvalus”. “Tore on alati kinke saada, aga kõige suuremad kingid on tihtipeale need, mis on seotud ehtsate emotsioonide ja kogemustega,” ütles Liis.

Tallinnas Viru keskuses avas eelmisel nädalal uksed Baltikumi suurim Nike esinduskauplus. Nike ametliku esindaja Jalajälje juhatuse liige Rainer Tops ütles Hooligan Hamletile, et Eesti on Nike osas päris hästi varustatud piirkond ja üldiselt on Nike müümise tase Baltikumis väga kõrge, kui võrrelda isegi arenenuma Euroopa tasemega.

Hooligan Hamlet kirjutas mullu, et “tõelised ketsipead” ootasid uusi ketse Ülemiste keskuse ees terve öö. “Ketsipea” on inglise keeles “sneakerhead” ja tähendab inimest, kes kogub ketse. Mullu 18. juulil jõudis Nike esinduskaupluses Ülemiste keskuses müügile Air Jordan 1 High OG “Smoke Grey”. Nike esinduskauplus oli kodumaistest ainus, kes pani tossu müüki põhimõttel “kes ees, see mees”.

Head Uudised GoodNews