1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lastefond
  4. Ehituskeemia ettevõte kingib spetsiaalse EV100 laevärviga beebidele kuulmiskontrolli aparaadi
Ehituskeemia ettevõte kingib spetsiaalse EV100 laevärviga beebidele kuulmiskontrolli aparaadi

Ehituskeemia ettevõte kingib spetsiaalse EV100 laevärviga beebidele kuulmiskontrolli aparaadi

Alates tänasest on võimalik osta ehituspoodidest üle Eesti kodumaa juubeli puhul valmistatud spetsiaalset laevärvi, mille igalt soetatud tootelt annetab tootmisettevõte 1 euro Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile.

Ehituskeemiat tootev ettevõte Eskaro AS valmistas Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks kingitusena 4,75-liitrise säravvalge täismatt vesialuselise laevärvi Sympatia, mille igalt müüdud tootelt annetab ettevõte TÜK Lastefondile 1 euro, et osta Tartu Ülikooli Kliinikumile vastsündinute kuulmisskriiningu aparaat.

Eskaro turundusjuht Mare Ott rääkis, et idee sai alguse soovist teha riigile 100. sünnipäeva puhul kingitus. “Valmistasime kingituseks parima, mida teha oskame – värvi,” nentis ta. Ott ütles, et Eskaro on alati lapsi toetanud ja nii on ka erilise aastapäeva puhul ettevõtte missioon aidata abivajavaid lapsi. “Selleks, et toetus jõuaks nende lasteni, kes seda enim vajavad, pöördusime Lastefondi poole, kellega koos otsustasime, et kogume värviga raha Tartu Ülikooli Kliinikumile vastsündinute kuulmisskriiningu aparaadi ostmiseks,” tõi Ott välja. “Terve lapsed on ju Eesti riigi kalleim vara!” lisas ta.

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar nentis, et EV100 programm on toonud fondile mitmeid uusi ja häid partnereid, kellest üks on ka Eskaro. “Meil on väga hea meel, et suured ettevõtted meid üles leiavad ja soovivad meie tegevuses kaasa aidata,” nentis ta. “Loodame, et sellest projektist saab alguse pikk ja järjepidev koostöö.”

Head Uudised GoodNews