1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. ERAKORRALINE TOETUS I Tallinna abilinnapea Betina Beškina: Tallinn on valmis Pardirallit toetama
ERAKORRALINE TOETUS I Tallinna abilinnapea Betina Beškina: Tallinn on valmis Pardirallit toetama

ERAKORRALINE TOETUS I Tallinna abilinnapea Betina Beškina: Tallinn on valmis Pardirallit toetama

Tallinna abilinnapea Betina Beškina sõnul on Tallinna linn valmis erakorraliselt toetama vähihaigete laste toetuseks peetavat heategevusüritust Pardiralli.

„Pardiralli eesmärk on südamlik ja nende tegevus ühiskonnas oluline, sest nad aitavad lapsi ja nende peresid, kes on raskes olukorras,“ sõnas Beškina.

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiu valdkonda kureeriv abilinnapea selgitas, et kui riik ei saa tänavu mingil põhjusel heategevuslikku üritust toetada, siis on sellest väga kahju, aga Pardiralli traditsioon väärib toetust ja jätkamist. „Arutasime sel teemal linnapeaga ning oleme seda meelt, et Tallinna linn on valmis omalt poolt rahaliselt appi tulema samas mahus, nagu seda siiani on teinud Hasartmängumaksu Nõukogu,“ märkis Beškina. „Oleme valmis Pardirallit toetama, kui korraldajad seda soovivad, sest nende töö on ühiskonnas väga vajalik.“ 

Pardiralli on 2014. aastal Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu poolt ellu kutsutud heategevuslik üritus – vannipartide võiduujumine, mille eesmärgiks on teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ning kutsuda ettevõtteid ja eraisikuid üles andma oma panust nende abistamiseks. Tänavu toimub Pardiralli Kadrioru pargis 8. juunil kell 12.

Head Uudised GoodNews