1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. ET SUVI EI LÄHEKS LUHTA! Lastel ja noortel on võimalus liituda tasuta koolitusprogrammiga
ET SUVI EI LÄHEKS LUHTA! Lastel ja noortel on võimalus liituda tasuta koolitusprogrammiga

ET SUVI EI LÄHEKS LUHTA! Lastel ja noortel on võimalus liituda tasuta koolitusprogrammiga

karate30. juunist – 27. augustini osaleda karate treeningutel ning erinevatel turvalist ja ohutut käitumist tutvustavatel koolitustel.

Juba 1996. aastal alustatud programm on tänu arvukatele kaasalööjatele ja toetajatele taas elujõudu kogumas, ning jõudsalt laienemas. Tänavu suvel avatakse  tasuta treeningrühmad lisaks Tallinnale veel Tartus, Pärnus,  Rakveres, Kohtla-Järvel, Narvas ja Kuusalus. Ühtekokku oodatakse treeningrühmadesse kokku üle 500 lapse ja noore.

Programmi ühe looja ja algataja karatetreener Jaanus Rahumägi sõnul on  kõigi ühine mure, et meie lapsed saaksid turvaliselt ning tervelt kasvada ja areneda.   „Meie sooviks on anda kõigile lastele võimalus, õppida uusi tarkusi turvalisest käitumisest. See programm aitab lapsel uueks kooliaastaks ja kogu eluks nii vaimult kui füüsiselt tugevaks saada, et osata seista iseenda, sõbra ja klassikaaslase eest. Teha omalt poolt kõik, et suvi ei läheks luhta!” kinnitas Rahumägi.

Korraldajate pikaajaline kogemus kinnitab, et paljude jaoks on selletaoline programm üks sisukamaid suviseid ajaviitevorme. Treeninguid ja koolitusi viivad läbi kvalifitseeritud treenerid, kes lisaks kogemustele laste ja noortega töötamisele on oma ala entusiastid, valmis kõiki osalejaid isikliku eeskujuga motiveerima.

 

Eesti Karate Föderatsiooni eestvedamisel toimuvad treeningud 2 korda nädalas. Lisaks on ees ootamas lai valik koolitusi huvitavatel teemadel, nagu riskivaba käitumine, enesekaitse, veeohutus, tuleohutus ja teised turvalise eluviisiga seotud teemad, mida aitavad lahti mõtestada Päästeameti, Politsei- ja Piirivalveameti, Kaitseväe, ning Kaitseliidu inimesed.

„Et suvi ei läheks luhta“ toimub koostöös Siseministeeriumi, Kultuuriministeeriumi, Tallinna Spordi- ja Noorsooameti ning kohalike omavalitsustega. Projekti toetavad Tallinna Sadam ja MISA (Migratsiooni ja Integratsiooni Sihtasutus, Meie inimesed) Ürituste programmi teostamist koordineerib TBWA/Guvatrak koostöös piirkondlike koostööpartneritega.

 

„Et suvi ei läheks luhta“ 30. juuni –  27. august 2015 registreerumine kodulehel: www.karatesuvi.ee

 

Kõigile registreerunutele programmi logoga t-särk ja preemia suve lõpul.
Igale osalejale soodsam sissepääs seiklusparkidesse ja batuudikeskustesse.

Tegijatega tugevaks!

 

Head Uudised GoodNews