1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. GALERII! Heategevuslik jõululaat Topeltkink pakkus rõõmu isetehtud kingitustega
GALERII! Heategevuslik jõululaat Topeltkink pakkus rõõmu isetehtud kingitustega

GALERII! Heategevuslik jõululaat Topeltkink pakkus rõõmu isetehtud kingitustega

Fotod: Tarmo Rätsep

Ülemiste keskuses toimus nädalavahetusel traditsiooniline lastekodude jõululaat Topeltkink. Külalistele esines Getter Jaani.

Laadalt võiks leida kingi igaüks. Populaarsed olid erinevad kudumid, sokkidest käpikuteni. Lapsed müüsid ka omatehtud küünlaid, helkureid ja ehteid. Kogu saadud tulu läheb lastekodudele.

Laat tipnes armastatud lauljanna Getter Jaani kontserdiga. Lisaks sellele kinkisid Eesti tordimeistrid Topeltkingil osalevatele lastekodude lastele tordi. See on osa projektist, mille käigus kingitakse Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks 100 torti heategevuseks üle Eesti, et tänada neid inimesi, kes iga päev panustavad Eesti heaks või kes vajavad abi. Ka Ülemiste keskus toetab EV 100 heategevuslikku projekti ja retseptide raamatu “100 magusat kingitust Eestile” ilmumist.

Sel aastal osales laadal 18 lastekodu:

Tallinna Lastekodu Veerenni maja, MTÜ Maria ja lapsed, Tallinna Lastekodu, Pihlaka maja 1b.1, Vahtramägi MTÜ, Pärnu Laste ja Noorte Tugikeskus, Laste Hoolekande Asutus Lootus, Tartu Laste Turvakodu, Tallinna Lastekodu Hooldekodu tee peremaja, SA PEREKODU – Oravapere ja Pähklipere, Kohtla-Nõmme Lastekodu, Tallinna Lastekodu, Jussikalda 7-1, EESTI ASENDUSKODU TÖÖTAJATE LIIT, SA Haapsalu Hoolekandekeskus, Siimusti lastekodu Metsatareke, MTÜ Avatud Värav Kiikla Lastekodu, SA Perekodu Mäepere, SA Elva Laste- ja Perekeskus, MTÜ Asenduskodu Südamepaik

VAATA GALERIID!
Fotod: Tarmo Rätsep

Head Uudised GoodNews