1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. GALERII! Suurpered alustasid suve ühise kinokülastusega
GALERII! Suurpered alustasid suve ühise kinokülastusega

GALERII! Suurpered alustasid suve ühise kinokülastusega

Fotod: Forum Cinemas

Lasterikaste Perede Liit koos Forum Cinemasega kutsusid koolilõpu puhul Tallinna, Tartu ja Viljandi kinodesse kokku ligi 850 suurperede liiget, et suvevaheajale ühiselt hoog sisse lükata.

MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap märkis, et sellised ühised kinokülastused on saanud juba väga mõnusaks traditsioonid, mida lapsed väga ootavad.  „Tänu headele märkajatele ja toetajatele saame lastele pakkuda toreda kinoelamuse ning märkimisväärse lisaväärtuse pere argipäevas ja koosolemises,” lausus Õunap. „Paljudel peredel õnnestus kinoskäik muuta juba suuremaks väljasõiduks tervele perele ja loodetavasti lükkab see laste suvevaheajale sisse eriti hea hoo.“

Paljulapselistele peredele mõeldud eriseansid toimusid Forum Cinemase Tallinna, Tartu ja Viljandi kinodes ning kohale tuli 198 peret, milles kokku 844 inimest. Eelmine sarnane kinokülastus toimus jaanuaris. Möödunud aasta jooksul toimus lasterikaste perede kinokülastusi Forum Cinemas kinodes kokku kolmel korra ning kinos käis kokku 471 peret ehk tervelt 2125 suurpere liiget.

Suurperede kinopäeval sai ACME Filmi toel seekord näha perekomöödiat „Salaagent Max“, mis jutustab inimesest detektiivi ebaharilikust partnerlusest koeraga, kel tuleb karjääri tähtsaima juhtumi lahendamise nimel osaled maailma eksklusiivseimal koertenäitusel. Eesti vaatajate jaoks on tegelastele hääle andnud Indrek Ojari, Marko Matvere, Mirtel Pohla, Tõnu Oja, Tarvo Krall ja paljud teised. Lisaks kostitas Forum Cinemas kohapeal kõiki väiksemaid ja suuremaid külastajaid popkorniga ning jooke pakkus Coca-Cola.

Kuna juba juulis on kinodesse oodata ülipopulaarset animatsiooni „Hotell Transilvaania 3: koletuslik puhkus“, siis oli lapsi kohapeal lõbustamas ka animatsiooni tegelaste hiiglaslikud maskotid Frank ja Murray.

Forum Cinemas ja Eesti Lasterikaste Perede Liit teeb koostööd alates 2014. aasta algusest. Ühiste ettevõtmistena on korraldatud kinokülastusi nii isade- ja emadepäeva, kui lastekaitsepäeva  puhul.

Eesti Lasterikaste Perede Liit on loodud 1996. aastal eesmärgiga toetada lasterikkaid peresid Eestis. Organisatsioon koondab enda alla pered, kus lapsi on kasvamas neli ja enam,  võrgustikku kuulub üle 10 000 inimese.

VAATA GALERIID!
Fotod: Forum Cinemas

Head Uudised GoodNews