1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. GALERII! Valjala põhikooli sai Chefs Cup raames köögitehnikat
GALERII! Valjala põhikooli sai Chefs Cup raames köögitehnikat

GALERII! Valjala põhikooli sai Chefs Cup raames köögitehnikat

Peeter Pihel, Tarvo Stint
Peeter Pihel, Tarvo Stint

Sel sügisel juba neljandat aastat toimunud heategevusliku jalgpalliturniiri Chefs Cup raames koguti  restoranide, toetajate ja pealtvaatajate abiga üle 2100 euro Valjala põhikooli sööklale Saaremaal.

Eelmisel nädalal, 6. novembril andis Eesti tipprestoranide heategevusliku jalgpalliturniiri Chefs Cup peakorraldaja Peeter Pihel koos Electrolux Professional müügidirektori Tarvo Stintiga Valjala põhikoolile üle universaalse köögiviljatükeldaja koos 11 lõiketeraga ning professionaalse saumikseri, mis on oluliseks täienduseks koolisöökla seadmete parki, aitab muuta koolisöökla peakoka töö lihtsamaks ning loodetavasti laste toidulaua veelgi tervislikumaks.

Chefs Cup peakorraldaja Peeter Piheli sõnul on äärmiselt oluline, et lapsed õpiksid juba maast madalast tervislikult toituma ning seega sai koostöös kooliperega otsustatud, et sööklasse tuleb just universaalne köögiviljatükeldaja. „Valjala kooli menüü oli juba ka varem mitmekülgne ja tervislik, kuid loodetavasti aitab uus masin laste jaoks tervisliku toitumise veel põnevamaks teha ning teeb ka kooli peakoka Heive elu lihtsamaks,“ lisas Pihel, kelle sõnul on Valjala kooli puhul ainulaadne ka see, et lastele pakutakse juba hommikul kooli tulles värskeid köögivilju.

„Tegu on igati positiivse ürituse ja ettevõtmisega, mida meil on suurim heameel toetada. Koos Chefs Cup’iga oleme tänaseks aidanud täiendada juba nelja koolisöökla seadmete parki ning seeläbi edendada ka väikeste koolisööklate arengut,“ sõnas turniiri toetaja Electrolux Eesti juht Andres Kesker.

Heategevuslikul jalgpalliturniiril pälvis 2014. aastal esikoha Event Catering, teise koha vääriliseks tunnistati restoran Maikrahv ning auväärse kolmanda koha sai varasemalt kahel korral Eesti restoranide meistriks kroonitud Swissoteli restoran Horisont.

Turniiri toetavad Electrolux Eesti, Õllenaut pruulikoda, Event Catering, Liivimaa Lihaveis, Amedei , Saaremaa Lihatööstus, Dunker, Eesti Jalgpalli Liit, Saku Õlletehas, Kaks Kokka, Horeca Service, restoran Salt, Pärnu Kalamajakas, Kahvliahvi Kokakool, Põhjaka mõis, Santa Maria, iSport, FC Kuressaare, Auto 100 – Škoda ametlik esindus ja Gourmet Coffee. Lisaks loositi välja ka terve hulk õhtusööke turniiril osalenud restoranides. Osavõtvatele restoranidele käisid auhinnad välja Saku Õlletehas, Saaremaa Lihatööstus ja Eesti Jalgpalli Liit.

Chefs Cup on restoranitöötajate heategevuslik jalgpalliturniir, mille käigus kogutakse loteriiga raha tublide Eesti koolisööklate toetuseks. Sel aastal toimus turniir neljandat korda, varasematel aastatel on köögitehnika soetamisel aidatud Põlva Rosma Johannese kooli, Kihnu Kooli ja Hiiumaal asuvat Lauka Põhikooli.

Fotod: Raul Vinni

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews