1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. GoodNews kiidab! Ärikinkide asemel toetas Statoil Tartu ja Põlva maakondade suurperesid
GoodNews kiidab! Ärikinkide asemel toetas Statoil Tartu ja Põlva maakondade suurperesid

GoodNews kiidab! Ärikinkide asemel toetas Statoil Tartu ja Põlva maakondade suurperesid

statoilStatoili teenindusjaamu opereeriv Circle K Eesti AS toetab tänavu äriklientide jõulukingitusteks mõeldud vahenditega suurperesid Tartumaal ja Põlvamaal, varustades nende kodud vajaliku olmetehnikaga.

Circle K Eesti ASi ärikliendi müügijuhi Terje Tiitsi sõnul on ärikinkide loobumisest ja vabanenud vahendite suunamisest heategevusse ettevõttes saanud hea jõuluajale omane traditsioon. Kui eelmisel aastal aitas Statoil varustada vajaliku kodutehnikaga peresid Viljandi- ja Pärnumaal, siis tänavu jõudis abi juba Tartu- ja Põlvamaa suurperedeni.

“Koostöös Euronicsiga viisime jõulurõõmu neljale Tartumaa ja kuuele Põlvamaa suurperele, kellele soetasime igapäevasteks tegevusteks vajalikku olmetehnikat. Muidu tavalisena tunduv külmkapp, pliit, pesumasin või pesukuivati on ühele suurperele väga suureks abiks kodu korrashoidmisel ning aitab pühendada lastele ja pereliikmetele palju rohkem aega ja tähelepanu,” ütles Tiits.
MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul on Eesti ärikultuuri hea tava suunata ärikinkidele planeeritud vahendid heategevusse väärt ainult kiidusõnu. “Jõulud on eriline rõõmu jagamise ja andmise aeg. Täname kõiki oma toetajaid pereväärtuste hoidmise eest ning koostöörohke ja toreda aasta eest!” lisas Õunap.

Head Uudised GoodNews