1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Video! Kanal 2 heategevussaade „Jõulusoojus“ kutsub aitama diabeedihaigeid lapsi
Video! Kanal 2 heategevussaade „Jõulusoojus“ kutsub aitama diabeedihaigeid lapsi

Video! Kanal 2 heategevussaade „Jõulusoojus“ kutsub aitama diabeedihaigeid lapsi

roald-johannsonKanal 2 traditsiooniline heategevussaade „Jõulusoojus“ ulatab abikäe diabeedihaigetele lastele ja noortele. Täna kell 20:30 ekraanile jõudev „Jõulusoojus“ kutsub toetama moodsate insuliinipumpade soetamist, et tagada diabeedihaigetele lastele täisväärtuslik elu.

Eestis elab sadu diabeedihaigeid lapsi, kelle elusid saaks moodne insuliinipump turvalisemaks ja täisväärtuslikumaks muuta. Lastele ja noortele hädavajalik insuliinipump ja veresuhkru sensor maksavad kokku aga umbes 2600 eurot, millest suur osa jääb perede enda kanda. Paraku puuduvad väga paljudel diabeeti põdevate laste vanematel võimalused nende soetamiseks. „Jõulusoojuse“ annetusnumbritelt kogutud tuluga toetatakse Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingut, mis korraldab insuliinipumpade ja sensorite ostu Eestis elavatele diabeedihaigetele lastele.

Roald Johannsoni juhitud heategevussaade toob kahe tunni jooksul ekraanile liigutavad ja inspireerivad lood inimestelt, kel noorte diabeediga väga lähedane kokkupuude. „Jõulusoojuse“ üleskutsega toetada diabeedihaigeid lapsi on kaasa tulnud ka mitmed armastatud Eesti artistid, sh Vaiko Eplik, Anne Veski, Birgit Sarrap, Dave Benton, Jaagup Kreem jpt, kes täidavad õhtu kauni muusikaga.

joulusoojus_jaagup-kreem_2

Aita Sinagi ja helista „Jõulusoojuse“ annetusnumbritel:

900 79 11 (5 eurot)

900 79 12 (10 eurot)

900 79 13 (25 eurot)

„Jõulusoojus“ on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, heategevuslikud annetusnumbrid jäävad avatuks aasta lõpuni.

Head Uudised GoodNews