1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. GoodNews kiidab! Endover Kinnisvara annetab iga detsembrikuu jooksul müüdud korteri pealt 1000 eurot heategevuseks
GoodNews kiidab! Endover Kinnisvara annetab iga detsembrikuu jooksul müüdud korteri pealt 1000 eurot heategevuseks

GoodNews kiidab! Endover Kinnisvara annetab iga detsembrikuu jooksul müüdud korteri pealt 1000 eurot heategevuseks

joulud25Endover Kinnisvara annetab jõuluaja heategevuskampaaniaga iga detsembrikuu jooksul müüdud korteri pealt 1000 eurot heategevuseks ning tänaseks on summa kasvanud juba 10 000 euroni. Heategevusliku organisatsiooni, kellele kinnisvaraarendaja raha annetab, saavad koduostjad ise välja valida kolme lastele suunatud heategevusfondi seast: Minu Unistuste Päev SA, Dharma SA ja MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogramm.

„Heategevuskampaaniaga soovime tähelepanu juhtida just lastele, kui ühiskonna kõige haavatavamale lülile, kes vajavad kõige enam toetust, kas siis raske haigusega toime tulemisel, majanduslikku tuge või lihtsalt rohkem armastust ja julgustust,” sõnas Endover Kinnisvara juhatuse liige Robert Laud. „Lastele suunatud heategevus on meile väga südamelähedane kuna ka Endoveri töötajatel on kokku väga palju lapsi – üle 50 ehk oluliselt rohkem kui meil on töötajaid. Ka 3 ja enama lapsega pered ei ole meie kollektiivis haruldane nähtus. Oleme selle üle väga uhked!“

„Detsembrikuus saab iga koduostja valida kolme lastega seotud heategevusliku organisatsiooni seast endale südamelähedaseima, millele teeme omalt poolt 1000 euro suuruse annetuse,“ märkis Robert Laud. „Kampaania laiendamiseks toimub detsembri jooksul meie Facebooki lehel ka hääletus nende samade organisatsioonide vahel, mille põhjal annetame täiendavalt ühe euro iga hääle eest, sõltumata sellest, kes saab rohkem või vähem hääli. Tänaseks on Facebookis hääli ehk eurosid kogunenud 675. Nii loodame detsembri kuu jooksul kokku koguda arvestatavad toetussummad igale organisatsioonile, nad kõik on seda väärt!”

„Toetajate annetustel ja vabatahtlike tööl põhineva organisatsiooni jaoks on igasugune abi, olgu see suur või väike, alati teretulnud, sest ainult koos on meil võimalik laste unistusi täita,“ lausus heategevusfondi Minu Unistuste Päev tegevjuht Kristiina Gabor-Mägi. „Meil on väga hea meel, et oleme selle kampaania osalised ning saame juhtida inimeste tähelepanu kõige olulisemale – märgake aidata neid, kes seda tõeliselt vajavad.“

Lisainfot heategevuslike organisatsioonide kohta leiab Endover Kinnisvara veebilehelt www.endover.ee ning lisaks ka organisatsioonide enda kodulehtedelt:

–          Minu Unistuste Päev SA – www.minuunistustepaev.ee/et

–          Dharma SA – www.dharma.ee/et

–          MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogramm – www.lastekriis.ee/

Head Uudised GoodNews