1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. GoodNews kiidab! Ärikonsultatsiooni- ja audiitorfirma EY töötajad annavad 25. juubeliaasta puhul verd
GoodNews kiidab! Ärikonsultatsiooni- ja audiitorfirma EY töötajad annavad 25. juubeliaasta puhul verd

GoodNews kiidab! Ärikonsultatsiooni- ja audiitorfirma EY töötajad annavad 25. juubeliaasta puhul verd

Foto: Terje Parts
Foto: Terje Parts

Ärikonsultatsiooni- ja audiitorfirma EY (ärinimega Ernst & Young Baltic AS) töötajad käisid sel nädalal üheskoos Tallinna DoonoriFoorumis verd loovutamas. Terve nädal kestva aktsiooniga tähistatakse ettevõtte 25. tegutsemisaasta algust Baltikumis.

„Doonorinädal on meie ettevõtte Baltimaade juubeliaasta avaüritus, millega tahame pöörata suuremat tähelepanu ettevõtte sotsiaalsele vastutusele ning anda midagi ühiskonnale tagasi,“ rääkis EY partner Ranno Tingas. Ligi veerand EY Eesti töötajatest on lubanud selle nädala jooksul verekeskust külastada ning anda oma panus, et päästa kellegi elu – iga doonor saab oma vereloovutusega aidata vähemalt kolme patsienti. EY põhiväärtuseks on luua paremini toimivat maailma, seda nii äris kui ka igapäevaelus – tehes iga päev kasvõi mõne väikese heateo, muutub maailm paremaks.

25-aastases EY Eesti esinduses töötab praegu 4 inimest, kelle ametiaeg ettevõttes on olnud üle 20 aasta. Ranno Tingas, kes on EY-s olnud üle 10 aasta, ütles, et pikaaegse töötamisega ühes ettevõttes on võimalik saavutada paremaid tulemusi ja tagada kvaliteeti nii endale, klientidele kui ka ettevõttele. „Praegusel ajal on küll nooremate inimeste seas väga moodne sageli töökohti vahetada – nägime seda ka ühe hiljutise EY poolt läbi viidud Z-generatsiooni puudutava uuringu tulemustest, kuid enda kogemuste põhjal võin öelda, et kvaliteet, usaldus ja kontaktide võrk täiustuvad ajaga,“ lisas Ranno Tingas.

EY sotsiaalse vastutuse projektides pannakse suurt rõhku noorte toetamisele ning jätkusuutliku ettevõtluse arendamisele. Juubeliaasta heategevusprojekti „EY25 for 25“ raames toetame kokku 25 erinevat heategevusaktsiooni  Eestis, Lätis ja Leedus. Kõigil EY töötajatel on võimalus kuni veebruari alguseni nomineerida erinevaid heategevusorganisatsioone, mille seast valitakse välja need 5, mida Eestis toetada. Ettevõtte ühisüritustena ja sotsiaalse vastutuse projektidena on ka varem toimunud EY doonorikuu, lisaks on EY võtnud oma tiimiga osa „Teeme ära!“ talgupäevast ning jätkuvalt toetatakse oma professionaalsete teenustega mitmeid mittetulunduslikke organisatsioone ja projekte.

VAATA GALERIID!
Fotod: Terje Parts

Head Uudised GoodNews