1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Aitame Antsul Aidata
  4. GOODNEWS TÄNAB! Tre Raadio toetab Ants Väärsi abistamise kampaaniat reklaamiedastusega
GOODNEWS TÄNAB! Tre Raadio toetab Ants Väärsi abistamise kampaaniat reklaamiedastusega

GOODNEWS TÄNAB! Tre Raadio toetab Ants Väärsi abistamise kampaaniat reklaamiedastusega

Mati PalmetJärva-, Rapla- ja Pärnumaal leviala omav raadiokanal Tre Raadio on otsustanud Põlvamaa invataksojuhi Ants Väärsi abistamiskampaaniat “Aitame Antsul aidata” omaltpoolt toetada sel moel, et eetris edastatakse infot reedel, 12. augustil Suurel Munamäel toimuva heategevusürituse kohta ja seda juba tänasest.

Kesk-Eesti Tre Raadio (varasema Kuma) staažikas saatejuht ja raadiomaja direktor Mati Palmet selgitas, et Ants Väärsi on kahel korral esinenud Tre Raadio ja portaali GoodNews ühises heade uudiste saates ning jutustanud oma raskest elukäigust ja sellest, kuidas ta jõudis mõistmiseni, et tahab ka teisi hädasolijaid aidata. Just invataksojuhi pühendumus oma missioonile oli põhjuseks, miks Tre edastab teda toetava ürituse reklaamiklippi tasuta. Varem on seda kampaaniaürituste raames ette võtnud ka Ring FM, kes toetab 14. augustil kell 14 Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses toimuvat heategevuskontserti.

12. augustil kell 19 toimub Suurel Munamäel heategevuskampaania “Aitame Antsul Aidata” raames rahvalik kontsert, mille tulu läheb Põlvamaa abistaja Ants Väärsi uue invabussi soetamiseks. Esinemiseks ronivad Suure Munamäe otsa Väägvere külakapell, “Lahedad Mutid” Lahedalt ja Heino Tartes lõõtsaga. Õhtut juhivad Urve Järg ja Ilmar Tagel. Vihmaga jääb kogu rahvas alla Haanja rahvamajja.

Kui Sina tahad Antsu aidata, siis võimaluseks Ants Väärsit ja tema veetavaid haigeid toetada on annetamine avatud fondidesse: helistades telefonil 900 6677 annetad kümme eurot, OÜ Antsu Takso arveldusarvele EE611010220241726227 saab annetada enda jaoks sobiva summa.

Kampaania kohta saab jooksvat ülevaadet kodulehelt!

Jüri Kukk 

Head Uudised GoodNews