1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Aitame Antsul Aidata
  4. GOODNEWS KUMMARDUS! Ring FM’i omanik Siim Pohlak: Antsu invabussi ostu toetamine on meile auasi!
GOODNEWS KUMMARDUS! Ring FM’i omanik Siim Pohlak: Antsu invabussi ostu toetamine on meile auasi!

GOODNEWS KUMMARDUS! Ring FM’i omanik Siim Pohlak: Antsu invabussi ostu toetamine on meile auasi!

Siim Pohlak
Siim Pohlak

14. augustil kell 14 toimub Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses heategevuskontsert “Aitame Antsul aidata”, kus astuvad üles Jan Uuspõld Aleksandr Koškini show`ga telesaates “Pühapäev Sepoga”, ansambel Mahmõr ja rahvamuusikaansambel Heino Tartes ja Sõbrad ning toomaks kontserdile enam huvilisi, paneb reklaamitoena õla alla ka Raadio Ring FM. Kontserdi piletitulu läheb Ants Väärsile uue invatakso ostmiseks.

Raadiojaama vastutav toimetaja Siim Pohlak ütleb, et Ring FM-il on hea meel aidata kaasa kampaaniale “Aitame Antsul aidata”. “Esmalt on Ants ise väga väärikas mees, seljatanud rasked haigused, aga siiski leidnud endas jõuda olla edasi ettevõtlik ning teisi abistada. See väärib tunnustust,” selgitab ta. “Teine pool on aga abi vajavad inimesed. Olen hästi kursis, kui keeruline on olukord maapiirkondade inimestel ja eriti raske on neil, keda haigused vaevavad. Vähim, mida saame teha, on aitada Antsu, et ta saaks neid inimesi edasi aidata. Antsu invabussi ostu toetamine on meile auasi!”

Kuulake siis Lõuna-Eesti raadiot Ring FM ja tulge 14. augustil kindlasti Põlva Kultuuri- ja Huvikeskusesse!

Kui Sina tahad Antsu aidata, siis võimaluseks Ants Väärsit ja tema veetavaid haigeid toetada on annetamine avatud fondidesse: helistades telefonil 900 6677 annetad kümme eurot, OÜ Antsu Takso arveldusarvele EE611010220241726227 saab annetada enda jaoks sobiva summa.
Kampaania kohta saab jooksvat ülevaadet kodulehelt!
Head Uudised GoodNews