1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Hea, kui jooksed! Tartus korraldatakse heateo jooks
Hea, kui jooksed! Tartus korraldatakse heateo jooks

Hea, kui jooksed! Tartus korraldatakse heateo jooks

Klubi Tartu Maraton ja TÜ Kliinikumi Lastefond ühendavad jõud, et taaskord korraldada heategevuslik jooksuüritus, mis leiab aset 11. mail kell 19 Tartus Tähtvere Spordipargis. Seekord kogutakse annetusi Pepleri ravikodule, et toetada psüühikahäiretega lapsi ja noori, kes vajavad elus hakkama saamiseks spetsiaalset raviteraapiat. Pepleri ravikodu tegutseb Tartu Herbert Masingu Kooli juures.

Heateo jooks on mõeldud kõigile, kes soovivad teha head ja ühtlasi kevadine reede õhtupoolik aktiivselt veeta. 4,5 km pikkune distants on jõukohane igale tervele inimesele – olgu siis osaleja eesmärk joosta võimalikult hea aeg või läbida rada kas või kõndides.

Enne starti viiakse läbi lõbus eelsoojendus ning ka sel aastal on ürituse patroon Tõnis Niinemets. Lastele pakub tegevust EAÜS-i Kaisukaruhaigla, kuhu on võimalik kaasa võtta oma haiged kaisukarud arstitudengitele terveks ravimiseks.

Registreerimine toimub Klubi Tartu Maraton kodulehel 11. maini kell 17, Tartu Lõunakeskuse liuväljal 11. mail kell 12-18 ja stardipaigas kohapeal kell 18-18.50. Osalustasud kogutakse annetustena, miinimumannetus on 2€.Heateo jooksu annetust saab teha nii veebis kui ka kohapeal enne jooksu!

19.00 Jooksjate start 4,5 km
19.15 Kepikõnni start 4,5 km
Rajaskeem: http://bit.ly/HTJ2018_rajaskeem 

Monika Kuzmina Peatoimetaja