1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEA TEGU I Kauplustes kogutud annetustega aidatakse 200 Tallinna peret
HEA TEGU I Kauplustes kogutud annetustega aidatakse 200 Tallinna peret

HEA TEGU I Kauplustes kogutud annetustega aidatakse 200 Tallinna peret

Tallinna linn koostöös Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi ja Rimi Eesti Food AS-ga toetatavad abipakkidega 200 Tallinna peret.

Tänavu suvel, juunist augustini kogus Eesti Punase Risti (EPR) Tallinna Selts pealinna Rimi kauplustes korjanduskarpidesse annetusi, et toetada toimetulekuraskustes peresid. Nüüd on Eesti Punase Risti Tallinna Selts koostöös Tallinna linnaga kokku pannud abipakid, mis sedapuhku sisaldavad erinevaid hügieenitarbeid.

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonda kureeriv abilinnapea Betina Beškina tänab kõiki hoolivaid linlasi ja heategijaid. „Meie kõigi kohustuseks peaks olema märgata ja toetada abivajajaid, sest see teeb meist rahvana ja ühiskonnana tugevaks. Olen tänulik kõigile neile, kes leidsid koroonajärgsel suvel südames ruumi ka oma ligimesele ja andsid oma panuse heategevuskampaaniale,“ ütles Beškina, kes aitab täna ka abipakke kokku panna.

Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi vabatahtlikud aitavad täna komplekteerida 200 hügieenitarvetega abipakki, need antakse kell 13.00 EPR Tallinna Seltsi büroos Eha tn 8 üle Tallinna linnaosade sotsiaalhoolekande osakondadele, edasi kannavad juba sotsiaalhoolekande osakondade töötajad hoolt selle eest, et abipakid jõuaksid vähekindlustatud ja lastega peredele.

Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi juhatuse esimehe Toomas Sepa sõnul arutati juhatuse koosolekul, kuidas võiks seekord toetada toimetulekuraskustes peresid ja lapsi. „Ühiselt leidsime, et praegusel ajal oleksid praktiliselt kõige asjakohasemad erinevad hügieenitarbed, sest puhtuse järgimine ja hügieeniharjumuste kujundamine aitavad tagada ka laste tervise,“ ütles Sepp.

Selleks, et toetada kodumaist toodangut, sisaldavad abipakid Orto AS ja Flora Kaubandus OÜ hügieenitarbeid. Abipakis on näiteks pesupulber, šampoon ja palsam, vedelseep, dušigeel, kätekreem, nõudepesuvahend jms.

Head Uudised GoodNews