1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEA TEGU I Meditsiinitöötajatele on alates tänasest Terminalis kohv tasuta
HEA TEGU I Meditsiinitöötajatele on alates tänasest Terminalis kohv tasuta

HEA TEGU I Meditsiinitöötajatele on alates tänasest Terminalis kohv tasuta

Lastefond koos Terminali meeskonnaga teeb sügava kummarduse kõikide meditsiinitöötajate ees, kelle töö sel raskel ajal kella ei küsi.

Lastefond tänab ja tunneb heameelt mitmekordsest heateost, kus pikki valvekordi tegevad meedikud saavad Terminali teenindusjaamadest nüüd töötõendi ettenäitamisel tasuta kohvi ning haiged lapsed hädavajaliku toetuse. 

Eriolukord on raske kõigile – haigete lastega peredelt nõuab hädaolukorras toimetulek aga senisest veelgi rohkem pingutust ja ettevaatusabinõusid. Lisaks sellele, et haiged lapsed kuuluvad riskigruppi ja on viirustele äärmiselt vastuvõtlikud, vajavad nad ka ravimeid, abivahendeid ja eritoitu. Peredel tuleb eriolukorras hakkama saada ilma tugiisikuteta ja leida uusi võimalusi ravi ja teraapiatega jätkamiseks.

“Ajal, mil kogu ühiskond peab keerulise olukorraga silmitsi seisma, oma pere heaolu ja toimetulekut kaitsma, peame tagama, et ka kõige nõrgematel meie ümber säiliks turvatunne ja usk tulevikku,” sõnas AS Tartu Terminali juhatuse liige Raido Raudsepp.

Lastefondi strateegiajuhi Siiri Ottender-Paasma sõnul toob AS Tartu Terminali topeltheategu haigete lastega perede jaoks päikese taas pilve tagant välja: „Olukorras, kus hirm raske haiguse ja tuleviku ees valdab paljusid peresid, on kindlustunne laste toetamise osas senisest veelgi olulisem. Oleme kõigile headele annetajatele, kes raskes olukorras abikäe ulatavad, äärmiselt tänulikud!“

Igaüks meist saab olla kangelane, pidades kinni eriolukorra reeglitest ja aidates neid, kes abi kõige enam vajavad! 

Head Uudised GoodNews